Κωνσταντίνος Μίχαλος: Πέθανε από ανακοπή στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι

Κινδύνευσε από τη φωτιά το εργοστάσιο του προέδρου του ΕΒΕΑ

Δείτε το ρεπορτάζ από το Έκτακτο Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Νεκρός από ανακοπή στο εργοστάσιό του, που κινδύνευσε από τη φωτιά, βρέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), Κωνσταντίνος Μίχαλος

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η ανάρτησή του για τη φωτιά λίγες ώρες πριν πεθάνει

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 61χρονος άντρας εντοπίσθηκε λιπόθυμος από τη σύζυγό του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρισκόταν διαρκώς από χθες στο εργοστάσιό του που κινδύνευε από τη φωτιά, με τεράστιο άγχος για τις εξελίξεις. Η γυναίκα του που ανησύχησε όταν δεν κατάφερε να τον εντοπίσει, πήγε στο γραφείο του και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του

Κωνσταντίνος Μίχαλος

Ο Κ. Μίχαλος στο Regional Growth Conference το 2020 /Φωτογραφία Eurokinissi

Ποιος ήταν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος

Γεννήθηκε το 1960 και σπούδασε Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Έσεξ της Μ. Βρετανίας, ενώ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο London School of Economics & Political Science σε θέματα οικονομικών εφαρμογών.

Από τον Μάρτιο του 2012, είναι Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κι από το 2006, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, θέση στην οποία επανεξελέγη το Δεκέμβριο του 2011.

Από το 1988 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανικής – εξαγωγικής εταιρείας SWAN Α.Ε. που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής.

Από το 1993 ως το 2005 ήταν εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, στο οποίο, την περίοδο 1998 – 2002, κατείχε τη θέση του Οικονομικού Επόπτη.

Κ. Μίχαλος: Tα συλλυπητήρια του πολιτικού κόσμου για τον θάνατό του

Το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 Αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.

Το 2004 – 2005 διετέλεσε Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Το 2005 – 2006 διετέλεσε Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Οικονομίας & Οικονομικών.

Το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.

Το 2009 εξελέγη μέλος ΔΣ του ΟΤΕ.

Το 2012 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας ASTIR PALACE Α.Ε. και του Δ.Σ. της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top