Σε δείπνο στην Αντίπαρο με παρέα, η οποία ασκεί τεράστια παγκόσμια επιρροή, βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Κυριακή το βράδυ.
Ο πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, βρισκόταν στην Τήνο και δέχθηκε πρόσκληση από τον μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ, Μπάρι Ντίλερ, και τη σύζυγό του, κορυφαία σχεδιάστρια Νταιάν φον Φύρστενμπεργκ, που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.
Μητσοτάκης: Η χώρα δε θα ξανακλείσει για τους ανεμβολίαστους
Στην παρέα βρισκόταν και ο Τομ Χανκς με την ελληνοαμερικανή σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι κάθε χρόνο κάνουν διακοπές στην Ελλάδα με βάση την Αντίπαρο, όπου έχουν και δικό τους σπίτι, αλλά και ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής του CNN Άντερσον Κούπερ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βραδιά κύλησε με χαλαρή κουβέντα για το όμορφο ελληνικό καλοκαίρι αλλά και τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις.
Φυσικά, σε ένα τραπέζι με τον σταρ του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς, αλλά και τον παραγωγό, Μπάρι Ντίλερ, η κουβέντα πήγε και στον κινηματογράφο και συγκεκριμένα στα σχέδια να γυριστούν και άλλες ταινίες στη χώρα μας.