«Σήκωσε το γάντι» ο Μητσοτάκης στην τριτολογία: Τι είπε για τις εκλoγές

«Θα λογοδοτήσουμε στις εκλογές και στην ιστορία» είπε στον Τσίπρα

«Σήκωσε το γάντι» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τριτολογία του κατά τη συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου στη Βουλή και απάντησε στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα σε αρνητικά δημοσιεύματα για τη χώρα στον ξένο Τύπο (όπως σε δημοσίευμα των Financial Times ότι η Ελλάδα νομοθέτησε υπέρ του ξεπλύματος ξένου χρήματος).      
 

Τσίπρας στη δευτερολογία: Ο Πολάκης σας φταίει και όχι η Επιτροπή;   

Ο πρωθυπουργός κατέθεσε δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τις επιτυχίες της Ελλάδας και σχολίασε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα:   

«Εντός της μέρας θα έχει εγκριθεί η πρόταση για το Ταμείο Ανάκαμψης. Η  εικόνα της χώρας έχει βελτιωθεί και αυτό είναι καλό. Ήταν όντως σκοτεινές οι εποχές που περάσαμε. Η  ιστορία των παρατάξεων μας, η προσωπική διαδρομή,  δε διαγράφεται ούτε ξεχνιέται. Λογοδοτούμε όλοι στην ιστορία, εγώ λογοδοτώ ως πρωθυπουργός και στο τέλος και οι δύο στις επόμενες εκλογές.    

Υψηλοί τόνοι από Μητσοτάκη: Λέτε ψέματα κύριε Τσίπρα, ντροπή σας!

Κατέληξε στην τριτολογία του ο κ. Μητσοτάκης: 

Μητσοτάκης: Tα fake news για οκτάωρο και υπερωρίες

«Το τι γράφει ο ξένος Τύπος μικρή σημασία έχει. Σημασία έχει τι πιστεύουν οι πολίτες και θα σας δείξουν όταν έρθει η ώρα των εκλογών». 

Η τελευταία αναφορά πάντως, θα μπορούσε να προκαλέσει και σχόλια για επίσπευση των εκλογών, αλλά ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε και σήμερα ότι θα εξαντλήσει την τετραετία και ότι οι εκλογές θα γίνουν σε δύο χρόνια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top