Τσίπρας: Σύντομα ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό στον κ. Μητσοτάκη

Παρών στην πορεία για το νέο εργασιακό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας

Παρών στην απεργιακή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου, ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από άλλα στελέχη του κόμματος, όπως ο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος,  ο Πάνος Σκουρλέτης, η Άννα Βαγενά και ο Βασίλης Βασιλικός.

Σε εξέλιξη η πορεία στο κέντρο της Αθήνας κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

«Η κυβέρνηση της δεξιάς δείχνει το αληθινό της πρόσωπο: ποιων τα συμφέροντα δουλεύει και ποιων τα συμφέροντα εξυπηρετεί. Για μια μικρή ελίτ επιχειρηματιών, ως επί το πλείστον συνδαιτημόνων και φίλων του κ. Μητσοτάκη, βάζει στο στόχαστρο τις δυνάμεις της εργασίας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομοθετεί περισσότερες ώρες δουλειάς, μικρότερο μισθό, να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με ρεπό. Ο κόσμος της εργασίας θα δώσει ρεπό διαρκείας πολύ σύντομα στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τους υπουργούς του», σημείωσε ο κ. Τσίπρας και κατέληξε: «Και μια προοδευτική κυβέρνηση θα ανατρέψει αυτές τις ρυθμίσεις του εργασιακού μεσαίωνα».

«Δε θα μας γυρίσουν στον 19ο αιώνα», αναφέρει στο κάλεσμά του για τη σημερινή απεργία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γεννηματά: Το νομοσχέδιο ανοίγει την πόρτα στην εργασιακή αυθαιρεσία

«Δεν θα γίνουν οι ζωές μας λάστιχο και τα όνειρα μας εφιάλτης στο βωμό των συμφερόντων μιας μικρής ελίτ», τονίζει, μεταξύ άλλων, η Κουμουνδούρου.

Τσίπρας πορεία

«Δε θα μας γυρίσουν στον 19ο αιώνα», αναφέρει στο κάλεσμά του για τη σημερινή απεργία ο ΣΥΡΙΖΑ / Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi

Κουτσούμπας: Εργαζόμενοι και νεολαία μπορούν να αχρηστέψουν το εργασιακό

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top