Κωνσταντινόπουλος σε Πολάκη: Μιλάς όπως η Χρυσή Αυγή!    

«Τρικούβερτος» καβγάς στη Βουλή μετά από διακοπές στον Κοντοζαμάνη   

«Κόκκινο» χτύπησε το «θερμόμετρο»  στη Βουλή, όπου σημειώθηκε εκρηκτικό επεισόδιο μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του ΚΙΝΑΛ,  Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. 

«Σφαγή» στη Βουλή: Ο Πολάκης, τα γουρούνια και ο... Κολοκοτρώνης

Ο Παύλος Πολάκης  κατέθεσε ερώτηση για τα μονοκλωνικά αντισώματα σχετικά με το πότε θα έρθουν στην Ελλάδα. Αλλά συνεχώς διέκοπτε τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη ο οποίος πήγε στη Βουλή για να του απαντήσει. 

Μητσοτάκης: Τσίπρας - Πολάκης - Βαξεβάνης το ίδιο πράγμα 

Η επιμονή  και η έντασή του ήταν τέτοια που ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  «εξερράγη». Τον κατηγόρησε για φασιστική συμπεριφορά και ότι υποστηρίζει συνεχώς ότι «αυτός έχει δίκιο» όπως  έλεγε και η Χρυσή Αυγή και έγινε το «έλα να δεις». 

 «Συντροφικά πυρά» κατά Πολάκη για το εμφυλιοπολεμικό ξέσπασμα 

Ο κ. Πολάκης ακούστηκε να «καταλογίζει» στον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και ότι διατέλεσε υφυπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου με τον κ. Κωνσταντινόπουλο να αρνείται να ανακαλέσει τα όσα ανέφερε για φασιστική συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.  

Κάποια στιγμή μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατευθύνθηκε προς το προεδρείο και άρχισε να φωνάζει σε πολύ έντονο ύφος στον αντιπρόεδρο της Βουλής, χωρίς ευτυχώς να ανέβει τα σκαλιά...   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top