Kόντρα κυβέρνησης- Κουμουνδούρου για το «πακέτο» εκανεκκίνησης του ΣΥΡΙΖΑ

Αντοπολίτευση: Στο επίκεντρο της κριτικής η διαχείριση της πανδημίας

Στο στόχαστρο της αντιπολίτευσης παραμένει η διαχείριση της πανδημίας. Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν πυρά με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος για την επανεκκίνηση της οικονομίας από τον Αλέξη Τσίπρα..

«Έχουμε κοστολογήσει τις προτάσεις μας στα 5,7 δισ. Ευρώ» ... Eίναι μία παρέμβαση «απολύτως λογική με βάση τα δημοσιονομικά δεδομένα της χώρας» ανέφερε στον ΣΚΑΙ ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος  στον  ΣΚΑΪ. 

« Ο ΣΥΡΙΖΑ επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος». Η πραγματική κοστολόγησή τους, όσο είναι εφικτή μέσα στην ασάφεια του κειμένου, ξεπερνά, με συντηρητικούς υπολογισμούς, τα 15 δισ. Ευρώ» δήλωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Πελώνη για προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα

Αντοπολίτευση: Στο επίκεντρο της κριτικής η διαχείριση της πανδημίας

«Το πρώτο και κύριο είναι ότι πρέπει να υπάρξει κούρεμα των οφειλών των επιχειρήσεων προς το δημόσιο. Έχουμε προτείνει 120  δόσεις και 30%  κούρεμα για τους συνεπείς επιχειρηματίες που θα ανταποκριθούν» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά. 


«Τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια και να γίνονται συχνά επαναλαμβανόμενα τεστ στα σχολεία από τον ΕΟΔΥ» δήλωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Με την Ελληνική Λύση να αναφέρει:

«Η αξιωματική αντιπολίτευση παρουσίασε οικονομικό πρόγραμμα στο οποίο αποδέχεται την μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία χρέους.

« ο κ. Μητσοτάκης δεν απαντάει στο ερώτημα τι θα κάνει με τις συντάξεις, γιατί το 5ο μνημόνιο είναι ante portas» δήλωσε ο γραμματέας ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης στο  MEGA. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top