Γεωργιάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετέδωσε σκόπιμα την πανδημία με τις συγκεντρώσεις

«Χαμός» στη Βουλή με αλληλοκατηγορίες με τον ΣΥΡΙΖΑ 

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο  Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή στην κριτική που του άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Τσίπρας για το ζήτημα της βάφτισης στην οποία παρευρέθηκε. Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε σκόπιμα να υπάρξει εξάπλωση της πανδημίας με τις συγκεντρώσεις στις οποίες συμμετείχε, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη. 
 

Πολιτική κόντρα για βάφτιση Γεωργιάδη - Η απάντηση της Πολιτικής Προστασίας

«Διαδόθηκε ο ιός μετά τις πορείες, καθώς από τον Φεβρουάριο δεν άλλαξε τίποτε με τα μέτρα. Και τι άλλαξε; Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε στους δρόμους. Και λένε οι επιστήμονες, ότι διαδίδουν την πανδημία όσοι κολλάνε στα σπίτια τους. Αυτοι την διέδωσαν σε όλη την Αττική. Να πάτε στα νοσοκομεία και να τους πείτε ότι εγώ το έκανα. Σκόπιμα μεταδώσατε την πανδημία για να αποκομίσετε πολιτικά οφέλη» υποστήριξε ο Υπουργός Ανάπτυξης. 

 

Τσίπρας: «Αντί να δουλέψετε κάνετε γλέντια και βαφτίσια»
.        

Νωρίτερα ο  κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι  η βάφτιση πραγματοποιήθηκε λόγω σοβαρών θεμάτων που προβλέπει ο νόμος και ευχήθηκε στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην βρεθούν σε αντίστοιχη θέση.


 «Δε θέλω να έχω καμία διακριτική μεταχείριση. Στην προκειμένη περίπτωση οι γονείς του παιδιού χωρίς δική μου εμπλοκή πήραν την άδεια επικαλούμενοι λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω, αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε και μπορείτε να καταλάβετε . Δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας και δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυλιστούμε στη λάσπη. Επειδή λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι είχαν τους λόγους που επιβεβαιώνονται από συγκεκριμένα έγγραφα πήραν την ειδική άδεια. Είναι τεράστια υποκρισία την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε 31 πορείες για τον Κουφοντίνα να καταγγέλλει ένα πατέρα που επικαλείται ειδικούς λόγους για να βαφτίσει το παιδί του. Τα λέτε αυτά σοβαρά και δεν ντρέπεστε; Πληρώνετε αυτούς τους λογαριασμούς στο twitter και το facebook για να πετούν λάσπη. Παρασύρετε όλη την Ελλάδα στον βόθρο για να χτυπήσετε την κυβέρνηση. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Πολάκης».

 

Όσον αφορά το έγγραφο που επικαλέσθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε:

«Ο κ. Τσίπρας είπε ότι το έγγραφο μάλλον είναι πλαστό και αν αποδειχθεί πλαστό πρέπει να παραιτηθώ. Αν είχε πλαστογραφήσει το έγγραφο όχι θα έπρεπε να παραιτηθώ από υπουργός αλλά και από βουλευτής και να είχα εξαφανιστεί. Για λόγους βλακείας θα έπρεπε να παραιτηθώ. Η άδεια δόθηκε από Πολιτική Προστασία με email που έχει ημερομηνία και θα κατατεθεί. Εκτός αν θεωρείτε ότι ο υπουργός Ανάπτυξης μπορεί να πλαστογραφεί και τα στοιχεία της google». 

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞHΣ   

Σε υψηλούς τόνους απάντησε στην κατηγορία κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Πάνος Σκουρλέτης: .      

«Είστε η ντροπή της παράταξης όταν λέτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  φταίει για τη μετάδοση της πανδημίας. Πού θα φτάσει αυτό; Όταν περιμένουν στα νοσοκομεία ο κόσμος για να εξεταστεί. Να ανακαλέσετε για όσα είπατε για τον ΣΥΡΙΖΑ. Μη φοβάστε, δε θα σας κολλήσουμε δημοκρατία. Έχετε αποστάσεις από αυτό,  αλλά υπάρχουν και όρια».  

Η απάντηση του Π. Σκουρλέτη στον Άδ. Γεωργιάδη στη Βουλή

Να ανακαλέσει κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης, «αν αντιλαμβάνεται τι εκστομίζει όταν επιρρίπτει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για την εκτόξευση των κρουσμάτων της πανδημίας» και ο Νίκος Βούτσης, από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top