Κεραμέως: «Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια να κάνουμε παιδιά»

Η εξομολόγηση της υπουργού για τα παιδιά και τον σύζυγό της

Νίκη Κεραμέως

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην απόκτηση παιδιών μίλησε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός, σε μια διαφορετική συνέντευξη που παραχώρησε στο DownTown, δεν αναφέρθηκε μόνο στην πολιτική της σταδιοδρομία, αλλά εξομολογήθηκε και πιο προσωπικές στιγμές της: τα δύο παιδιά της ηλικίας πέντε και δυόμιση ετών και τον σύζυγό της. 

Κεραμέως: «Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια να κάνουμε παιδιά»

Όπως είπε η κ. Κεραμέως, η μητρότητα δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση για την ίδια, καθώς αντιμετώπισε δυσκολίες στην απόκτηση παιδιών. 

«Σε εμάς δεν ήρθε τόσο εύκολα. Προσπαθούσαμε τέσσερα χρόνια. Γνωρίζω ότι είναι πολλά τα ζευγάρια που ταλαιπωρούνται, αλλά από την άλλη η προσπάθεια συχνά δικαιώνεται»

Αναφερόμενη στα δύο παιδιά της, είπε ότι παρά το φορτωμένο πρόγραμμά της και τις δεκάδες υποχρεώσεις της, φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνο για αυτά.

«Είναι αρκετές οι φορές που θα φτάσω στο υπουργείο 7.30 το πρωί και θα γυρίσω στη μια τη νύχτα, ενώ δουλεύω συχνά και τα Σαββατοκύριακα. Ξεκλέβω όμως χρόνο, προσπαθώ όσο μπορώ να γυρνάω σπίτι να βλέπω τα παιδιά, να τα βάζω για ύπνο και να συνεχίζω να δουλεύω μετά. Και όταν είμαι σπίτι με τον σύζυγό μου και τα παιδιά, προσπαθώ να αφιερώνομαι σε αυτούς και -όσο γίνεται- να αφήνω πίσω τις σκέψεις της δουλειάς. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τόσο η ποσότητα, όσο η ποιότητα του χρόνου με την οικογένειά σου που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Μου λείπουν πολύ. Ρωτάνε πού είμαι, κυρίως ο μεγαλύτερος, γιατί συνειδητοποιεί περισσότερο τι συμβαίνει, έχουν όμως προσαρμοστεί στην απαιτητική μου καθημερινότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κεραμέως παιδιά

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως με τον γιο της Λουκά. NDP Photo

Κεραμέως: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της

Η υπουργός Παιδείας μίλησε και για τον σύζυγό της, με τον οποίο έκλεισαν πρόσφατα 10 χρόνια γάμου.

«Κλείσαμε 10 χρόνια γάμου με τον σύζυγό μου. Είμαστε μαζί 14 χρόνια, και του χρωστάω πάρα πολλά. Όσα έχω καταφέρει, τα οφείλω σε μεγάλο βαθμό στην αμέριστη στήριξή του. Αν μπορώ και εργάζομαι τόσο σκληρά, είναι γιατί εκείνος είναι βράχος, είναι δίπλα μου και δίπλα στα παιδιά μας με όλες του τις δυνάμεις. Έχουμε, πιστεύω, κοινούς στόχους για τη ζωή, και αυτό μας ενώνει ακόμη περισσότερο», εξομολογήθηκε.

Πριν μερικές ημέρες, η κ. Κεραμέως είχε κάνει μια τρυφερή ανάρτηση για τον σύζυγό της με αφορμή την επέτειό τους.

«Σαν σήμερα, πριν από 10 χρόνια… Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή. Σε αγαπώ. Σε ευχαριστώ για όλα», έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top