Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Στο «κόκκινο» παραμένει η κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο πριν την απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Στο «κόκκινo» παραμένει το πολιτικό θερμόμετρο, με αιχμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και κατηγορίες για το εάν και ποιος υποκινεί την ένταση, λίγο πριν την απάντηση του Κυριάκου Τσίπρα στον Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή  12/3  στη Βουλή, για την αστυνομική αυθαιρεσία.    

Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο συλληφθέντες

Καβγάς ξέσπασε και για το ποιος γνώριζε το ραντεβού βίας των χούλιγκαν στη Νέα Σμύρνη.

«Γνώριζαν όλοι, φαντάζομαι και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ,  τα καλέσματα αυτών των ομάδων,  παρόλα αυτά κάλεσαν στην πορεία. Αυτά τα θεωρώ υποκριτικά και κροκοδείλια δάκρυα εκ των υστέρων» δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντά απόν την πλευρά του: «Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν, ενορχήστρωνε τη συκοφαντία εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων ... Πρόκειται για έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό».

Πελώνη για 25η Μαρτίου: Θα γίνει μόνο η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ

Φωτιές άναψε και η ανάρτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση, που προειδοποιεί για νέες ακρότητες, αν δεν πάρει η κυβέρνηση πίσω το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας. 

«Όταν βάλετε αστυνομία στα πανεπιστήμια, κάθε βδομάδα θα έχουμε σκηνικά Νέας Σμύρνης» έγραψε ο κ. Κυρίτσης.  

ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

Οι Ειδικοί Φρουροί της Κρήτης κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καλύπτει τους «μπαχαλάκηδες». «Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε εντολή» υποστηρίζουν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη να σχολιάζει: «Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Χρυσοχοΐδη καμαρώστε τους συνήθεις εκπροσώπους Tύπου σας».

ΚΑΒΓΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ και Κουμουνδουρου κονταροχτυπιούνται και για το σποτ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό μήνυμα «Λυμένα χέρια - δεμένη Δημοκρατία». 

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

«Δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο.  Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα» ισχυρίζεται η ΝΔ ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος: 

«Ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία».

Και τα υπόλοιπα κόμματα της  αντιπολίτευσης πάντως  ασκούν κριτική στην κυβέρνηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά να δηλώνει:«Κύριε Μητσοτάκη μην παίζετε με τη φωτιά, θα θρηνήσουμε θύματα. Καλύπτετε τις αδυναμίες σας μέσα από την πόλωση και τον διχασμό».

Κλέων Γρηγοριάδης: Βαρυποινίτης και όχι τρομοκράτης ο Κουφοντίνας!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top