Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Στα ύψη η πολιτική κόντρα για επεισόδια και διαδηλώσεις

Το σποτ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για το κάλεσμα στο σημερινό συλλαλητήριο

Κάλεσμα στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο για την «Υπεράσπιση των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων και ενάντια στον Αυταρχισμό» σήμερα στις 18:00 στο Σύνταγμα, απευθύνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η πολιτική αντιπαράθεση με φόντο όλα όσα συνεβησαν τα τελευταία 24ωρα στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται στα ύψη.

Η κυβέρνηση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δίνει πολιτική κάλυψη στην ένταση, απαντώντας στις επικρίσεις της Κουμουνδούρου ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν στη Νέα Σμύρνη.

Επεισόδια Ν. Σμύρνη: Συνέχεια κόντρας με δήλωση Τσίπρα - απάντηση Πελώνη

«Γνώριζε και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τα καλέσματα οπαδών την ίδια ημέρα και την προηγούμενη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρόλα αυτά κάλεσαν σε πορεία» σημείωσε σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Ο κ. Μητσοτάκης, ενώ γνώριζε για το ραντεβού βίας των χούλιγκαν, ενορχήστρωνε τη συκοφαντία εναντίον των πολιτικών του αντιπάλων, αντί, ως όφειλε, να φροντίσει ώστε να διασφαλίσει την κοινωνική Ειρήνη. Πρόκειται για έναν επικίνδυνο πρωθυπουργό» τόνισε σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. 

Νέα Σμύρνη: «Πόλεμος» ανακοινώσεων για τα επεισόδια και τις διαδηλώσεις

Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός, με ανάρτησή του πριν από δύο μέρες, είχε χαρακτηρίσει την «επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας, πράξη μέγιστης ανευθυνότητας» και είχε καλέσει δημόσια τον Αλέξη Τσίπρα, να αναλογιστεί το βάρος των επιλογών του. 

Το κάλεσμα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Με το μήνυμα «Η κυβέρνηση επιτίθεται στη Δημοκρατία» σε βίντεο που ανήρτησε, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει κάλεσμα στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

«Την Πέμπτη 11/3 στις 6 μ.μ. συμμετέχουμε στο κάλεσμα που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Συντάγματος, για την υπεράσπιση των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων και ενάντια στον Αυταρχισμό.

Σήμερα, συμμετέχουμε και στηρίζουμε την ημέρα Δράσης για την υπεράσπιση των Δικαιωμάτων και ενάντια στον Αυταρχισμό, που συνδιοργανώνεται από την Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών, το σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά
και από τους φοιτητικούς συλλόγους και κοινωνικούς φορείς.

Η κυβέρνηση επιτίθεται στη Δημοκρατία. Η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου δεν μπαίνουν σε καραντίνα» αναφέρει η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Κόντρα για το σποτ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε κι ένα νέο βίντεο της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο επιτίθεται στον πρωθυπουργό για το διάγγελμα του. «Λυμένα χέρια, δεμένη Δημοκρατία. Λέμε όχι στην αστυνομοκρατία» είναι το μήνυμα που δίνει.

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΝΔ με ανακοίνωσή της: «Δεν είδε πουθενά τα λυμένα χέρια εκείνων που έκαναν δολοφονική επίθεση εναντίον του αστυνομικού, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Ντροπή για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top