Νέα Σμύρνη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στους δύο συλληφθέντες

Θα απολογηθούν στην ανακρίτρια το Σάββατο

Ποινική δίωξη στους δύο συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα ασκήθηκε σε βάρος των δύο συλληφθέντων ηλικίας 22 και 23 ετών που κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Νέα Σμύρνη: Στην Ευελπίδων οι δύο νεαροί για τον ξυλοδαρμό αστυνομικού

Σε βάρος τους απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της απόπειρας βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της έκρηξης και της κατοχής εκρηκτικών υλών.

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Δεν ήμουν εκεί», λέει ο 30χρονος «Ινδιάνος»

Νέα Σμύρνη συλληφθέντες

Στην Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες για τον τραυματισμό αστυνομικού στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Eurokinissi

Μάλιστα, οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να είναι στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. από τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς οι διωκτικές αρχές είχαν πάρει άδεια άρσης των τηλεφωνικών επικοινωνιών τους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επικοινωνίες και τα μηνύματα που αντάλλαξαν φέρεται να τους «τοποθετούν» στο σημείο της επίθεσης.

Οι δύο κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας το Σάββατο.

Οι αρχές «σαρώνουν» το διαδίκτυο για βίντεο και συνομιλίες 

Οι αρχές «σαρώνουν» το διαδίκτυο για βίντεο και συνομιλίες. Ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες της Αστυνομίας για να ταυτοποιηθούν και άλλοι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, Κρατική Ασφάλεια, Αντιτρομοκρατική, Ηλεκτρονικό Έγκλημα και Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας ασχολούνται με τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Στο «μικροσκόπιο» τους βρίσκονται βίντεο και συνομιλίες, ώστε να εντοπιστούν και άλλοι εμπλεκόμενοι με την επίθεση στον αστυνομικό.

Την ίδια ώρα, οι αρχές είναι σε επιφυλακή, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέες πορείες και θέλουν να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top