Lockdown: Θα ανοίξουν πρώτα τα καταστήματα με ρούχα και παπούτσια

Έρχονται νέα μέτρα στο λιανεμπόριο τις επόμενες μέρες

«Θα είναι καταστροφικό να χαθεί και η περίοδος των εκπτώσεων» τονίζουν οι καταστηματάρχες, αντιδρώντας στη νέα παράταση του lockdown

Νέα μέτρα για τα μικρά καταστήματα μέσα στις επόμενες μέρες προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στον Σκάι 100,3 FM, είπε πως προτεραιότητα θα δοθεί στους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης καθώς έχουν υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τηρήθηκαν τα μέτρα από την Eκκλησία 

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι συμμερίζεται τις ανησυχίες των εμπόρων, καθώς δεν είναι ανοιχτές οι δραστηριότητές τους στις εκπτώσεις, ωστόσο εξήγησε ότι η κυβέρνηση δε θα αφήσει κανέναν να πάθει ζημιά.

Υπενθυμίζεται πως από σήμερα, 11 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως τις 27 Φεβρουαρίου.

Λιανεμπόριο: Αντιδρούν οι καταστηματάρχες στην παράταση του lockdown

«Ό,τι είπαμε πως θα καταβληθεί, έχει πληρωθεί» σημείωσε ο υπουργός και ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες, που λαμβάνουν μειωμένο ενοίκιο, θα λάβουν το επόμενο διάστημα τα χρήματά τους.

Παπαθανάσης: Εξετάζεται αν θα ανοίξει το click away, όχι το click in shop

Παράλληλα, ζήτησε χρόνο από τους εμπόρους, προκειμένου να αναπτυχθεί το κυβερνητικό σχέδιο, ενώ ξεκαθάρισε πως «δε θα βρεθούμε ούτε με μνημόνια, ούτε με χρεοκοπία. Θα αντιμετωπίσουμε την πανδημία και θα πάμε παρακάτω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top