Παπαθανάσης: Εξετάζεται αν θα ανοίξει το click away, όχι το click in shop

Προτεραιότητα το click away έναντι των κομμωτηρίων

Σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων και το απόγευμα αναμένονται οι ανακοινώσεις από τον Νίκο Χαρδαλιά για τυχόν αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Αυτό που περιμένουν πολλοί πολίτες και επιχειρηματίες στον κλάδο του λιανεμπορίου, αν τελικά θα ανοίξει και με ποια μέθοδο θα λειτουργεί.

Σήμερα οι αποφάσεις για την άρση του lockdown – Τι θα γίνει με click away

O υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, ξεκαθάρισε πάντως ότι δεν υπάρχουν άμεσες βλέψεις για τη λειτουργία του click in shop…και δεν προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με ημερομηνίες για άνοιγμα της αγοράς, εν αναμονή της συνεδρίασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων.

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι όταν θα επανεκκινήσει το λιανεμπόριο, θα γίνει με το click away. Επομένως, το click away είναι σε ερώτημα, για το αν η κινητικότητα του μπορεί να χωρέσει τη Δευτέρα» είπε ο Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας στο OPEN, εξηγώντας ότι σύμφωνα με τα στοιχεία, ο συγκεκριμένος τρόπος ανοίγματος του λιανεμπορίου μαζί με τα κομμωτήρια, έδωσε μία κινητικότητα που έφτασε το 15% κατά τη διάρκεια των εορτών.

Το click in shop έρχεται δεύτερο μετά το click away και δεν είναι σε προτεραιότητα. «Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Το click away είναι προτεραιότητα έναντι των κομμωτηρίων» πρόθεσε.

Τέλος, ερωτηθείς για το δίλημμα ανάμεσα σε σχολεία και λιανεμπόριο ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, απάντησε ότι για την κυβέρνηση το άνοιγμα των σχολείων ήταν και είναι βασική προτεραιότητα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top