Lockdown: Στον αέρα το άνοιγμα των σχολείων τη Δευτέρα και του click away

«Όλα ανοιχτά», είπε η Αριστοτελία Πελώνη

Οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των δημοτικών και των νηπιαγωγείων

Στον αέρα είναι το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείο τη Δευτέρα, με την αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπο, Αριστοτελία Πελώνη, να δηλώνει ξεκάθαρα πως όλα είναι ανοιχτά. 

Lockdown: Πώς θα ανοίξουν τη Δευτέρα τα σχολεία

«Δεν υπάρχουν βεβαιότητες. Η Επιτροπή θα αξιολογήσει τα επιδημιολογικά δεδομένα αύριο και θα κάνει τις εισηγήσεις της στην κυβέρνηση, ώστε να λάβει τις αποφάσεις της», τόνισε η κυρία Πελώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

«Η πανδημία είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται δυναμικά. Όπως δεν είναι γραμμική η εξέλιξή της, δεν είναι γραμμικές και οι αποφάσεις. Όλα εξαρτώνται από τα επιδημιολογικά δεδομένα», πρόσθεσε

Γκάγκα: Φόβος για μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων το επόμενο 15ήμερο

Επανέλαβε ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι το άνοιγμα των σχολείων και η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τα επιδημιολογικά στοιχεία και τις εισηγήσεις της επιτροπής. 

Γεραπετρίτης: Μπορεί να ληφθούν νέα μέτρα, ακόμη και αιφνιδιαστικά

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο νέων μέτρων, ακόμα και αιφνιδιαστικά. Μάλιστα επεσήμανε ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να αλλάξει η απόφαση για τα σχολεία. 

Χιλιάδες μαθητές και γονείς βρίσκονται λοιπόν στον αέρα, περιμένοντας αύριο τις αποφάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top