Πελώνη: Προτεραιότητα της κυβέρνησης το άνοιγμα των σχολείων 

Τι δήλωσε για το άνοιγμα καταστημάτων ξανά με click away  

Αριστοτελία Πελώνη

Πρόθεσή της κυβέρνησης ήταν και παραμένει κατά προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων, δήλωσε στο ραδιόφωνο του Alpha η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.  

Κεραμέως: Ανοίγουν τα Δημοτικά στις 11/1, τι θα γίνει με Γυμνάσια - Λύκεια

«Η κυβέρνηση ακολουθεί τις εισηγήσεις των ειδικών κι αυτές ήταν το άνοιγμα των νηπιαγωγείων και των δημοτικών» επισήμανε, διευκρινίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν προκατέλαβε τις εισηγήσεις αυτές.

Όπως τόνισε, η επαναφορά στο προηγούμενο καθεστώς, των περιορισμών για μία εβδομάδα υπαγορεύτηκε ακριβώς από την ανάγκη να μην διακινδυνευτεί η επιδημιολογική εικόνα και άρα το άνοιγμα των σχολείων. 

Η κυρία Πελώνη ανέφερε επίσης τι η κατάσταση αξιολογείται βήμα-βήμα και ότι, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα και δεν υπάρξει κάποια επιδείνωση, προτεραιότητα παραμένει το άνοιγμα των σχολείων, και η επαναλειτουργία του εμπορίου με τη μέθοδο του click away. 

Επανέρχεται το click away από τη Δευτέρα 11 Iανουαρίου

Σχετικά με τους εμβολιασμούς ανέφερε ότι προχωρούν με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο που είχε εξ αρχής καταρτιστεί και ότι έως χθες το βράδυ είχαμε 10.000 εμβολιασμούς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top