Πότε ανοίγει το λιανεμπόριο - Tι θα γίνει με το click in shop

Αρχές Ιανουαρίου αποφασίζονται τα σχετικά μέτρα

Δείτε στο video την αποκάλυψη που είχε κάνει η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το click in shop

Για το άνοιγμα του λιανεμπορίου αλλά και την μετατροπή του click away σε click in shop μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης, τόνισε στο Blue Sky και στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τη Λίνα Κλείτου, πως η 7η Ιανουαρίου είναι πρόωρη για να ανοίξει το λιανεμπόριο.

Στις αρχές Ιανουαρίου, όταν και θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης, θα αποφασιστούν τα μέτρα για το λιανεμπόριο.

Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες να μη χαλαρώσουν, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, αν δεν προσέξουμε, το να έχουμε τρίτο κύμα «δεν είναι πιθανό, είναι απολύτως βέβαιο».

Lockdown: To click away φεύγει, το click in shop έρχεται

Δείτε τι δήλωσε στο Blue Sky ο Άδωνις Γεωργιάδης για λιανεμπόριο και click in shop

Το click away φεύγει, το click in shop έρχεται

Αναφορικά με τη μετατροπή του click away σε click in shop, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε ότι είναι σε πρωτόλειο στάδιο, και θα εξειδικευτεί προσεχώς.

Να σημειωθεί ότι όπως είχε αποκαλύψει η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στις 15 Ιανουαρίου θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος που ψωνίζουμε, καθώς στη ζωή μας θα μπει το click in shop.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι από τις 15/01 και μετά θα κλείνουμε ραντεβού, θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα, δε θα είμαστε έξω στο πεζοδρόμιο, θα δοκιμάζουμε το προϊόν που θέλουμε, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε. Στα μικρά συνοικιακά καταστήματα, επιτρέπεται μόνο ένα άτομο μέσα το οποίο θα έχει κλεισμένο το ραντεβού του.

Lockdown: Χαλάρωση των περιορισμών για ψώνια και μετακινήσεις

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, ο κος Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι το μέτρο του click in shop μπορεί να σχεδιάζεται, ωστόσο η λειτουργία των καταστημάτων το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ αυστηρότερη από τον τρόπο που άνοιξαν τον περασμένο Ιούνιο, αφού όπως εξήγησε, στόχος είναι να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Για τον λόγο αυτό τα μέτρα του click away και click in shop ήρθαν για να μείνουν.

Ο Γεωργιάδης για την κόντρα που ξέσπασε με τον εμβολιασμό κυβερνητικών στελεχών

Σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς αρκετών κυβερνητικών στελεχών το τελευταίο 48ωρο, αλλά και τις καταγγελίες ότι έμειναν απ´έξω υγειονομικοί για να εμβολιαστούν υπουργοί και αξιωματούχοι, ο Υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε πως ο ίδιος έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά δε θεώρησε σκόπιμο, αυτό να γίνει δημόσια.

Η απάντηση Χαρδαλιά στις καταγγελίες για τους εμβολιασμούς Υπουργών

Ερωτηθείς για την τουριστική περίοδο, εκτίμησε ότι θα την προλάβουμε, ενώ αναφερόμενος στα χρέη που συγκεντρώνονται λόγω της πανδημίας, πως το να ζητάς από κάποιον να πληρώσει αυτά που οφείλει είναι και ηθικό και νόμιμο, όχι όμως, όταν τα χρέη αυτά, είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών αποφάσεων ή της γενικότερης κατάστασης. 

Για τον λόγο αυτό, εξήγησε πως η σχετική συζήτηση θα γίνει όταν θα έχουμε τελειώσει με την πανδημία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top