Πέτσας για καταδίκη Χρυσής Αυγής: Απάντηση στους νεοναζί το Κράτος Δικαίου

Πώς σχολίασαν την απόφαση κόμματα της αντιπολίτευσης  

Στέλιος Πέτσας

«Η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου. Αυτή είναι η δύναμη της Ελληνικής Δημοκρατίας» επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σε ανάρτησή του στα αγγλικά, μετά την ολοκλήρωση της Δίκης της Χρυσής Αυγής και τη φυλάκιση ηγετικών στελεχών της. 

 

Χρυσή Αυγή : Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η ηγετική ομάδα

Iστορική απόφαση και νίκη της Δημοκρατίας χαρακτήρισε η Φώφη Γεννηματά, την απόφαση του Δικαστηρίου να φυλακιστεί η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής.  «Είναι νίκη της Δημοκρατίας και δικαίωση των θυμάτων. Η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής οδηγείται στη φυλακή, προφανώς όχι για τις ιδέες της, αλλά διότι με την απόφαση του δικαστηρίου είναι μία εγκληματική οργάνωση. Όλα τα προηγούμενα χρόνια είχε το μανδύα ενός πολιτικού κόμματος», ανέφερε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στο CNN Greece.

Χρυσή Αυγή: Ένας- ένας στη ΓΑΔΑ για να οδηγηθούν στη φυλακή

«Η καταδίκη του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος ήταν αναγκαία, ωστόσο δεν χωρά κανένας εφησυχασμός. Ο φασισμός είναι γνήσιο τέκνο αυτού του σάπιου συστήματος, η διαπλοκή του με τμήματα του αστικού κράτους και του κεφαλαίου έχει αποκαλυφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όπως και στην ίδια τη δίκη, κι αν όλοι αυτοί χρειαστούν πάλι τη Χ.Α. ή κάποια άλλη ναζιστική παραφυάδα, δεν θα διστάσουν να την εμφανίσουν και να την στηρίξουν σε βάρος του λαού» τονίζει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top