Τι είπε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα που δείχνει προανακριτική για Παππά      

Και κόντρα Τσίπρα – Γεννηματά  

Η κυβέρνηση αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συσταθεί προανακριτική επιτροπή για την εμπλοκή του Νίκου Παππά στο σκάνδαλο Καλογρίτσα με τις τηλεοπτικές άδειες, χωρίς να αποκλείει ακόμη και την διερεύνηση τυχόν ευθυνών του ίδιου Αλέξη Τσίπρα. Η προειδοποίηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στη Βουλή, ότι θα δώσει εξηγήσεις προκάλεσε σύγκρουση κορυφής.

Οι νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση Καλογρίτσα που προκαλούν σάλο

«Έχει αποδειχθεί πια  ότι εξύφαιναν μηχανορραφίες στα υπόγεια των μαγαζιών τους  όπως οι ίδιοι έλεγαν..   Συστηματικά αποδόμησαν τους θεσμούς.. Μην ανησυχείτε θα υπάρχει πολύ ΄χρόνος να ερωτηθείτε και να δώσετε εξηγήσεις για  όλα αυτά τα οποία ακούμε, εδώ θα είμαστε» ανέφερα σχετικά ο κ. Μητσοτάκης. 

Αποκάλυψη Star: Η σκοτεινή διαδρομή του χρήματος προς τον Καλογρίτσα 

«Λάσπη» και «ξαναζεσταμένο φαγητό» χαρακτήρισε από την πλευρά του τις αποκαλύψεις ο κ. Τσίπρας. 

«H προσπάθεια σας μέρες τώρα πετώντας λάσπη με ξαναζεσταμένο φαγητό με δήθεν αποκαλύψεις προ τετραετίας ένα πράγμα δείχνει ότι φοβάστε να αναμετρηθείτε με την πραγματικότητα στην οικονομία και στην οικονομία που είναι δικό σας δημιούργημα, γιατί ξέρετε ότι τα έχετε κάνει θάλασσα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το γεγονός πάντως ότι ο κ. Τσίπρας σχολίασε ειρωνικά ότι το νομοσχέδιο θα υπερψηφιστεί και από το ΚΙΝΑΛ  (μετά τις προτάσεις που έκανε δεκτές ο κ. Χρυσοχοΐδης), προκάλεσε την «έκρηξη» της κυρίας Γεννηματά, η οποία απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας:    

«Είναι ντροπή κύριε Τσίπρα να καλύπτεις τα μαγαζιά, παραμάγαζα, το παραδικαστικό, τους κοριούς , το παρακράτος, τις παρακολουθήσεις, την ξεφτίλα, γιατί; Γιατί τα γνωρίζατε». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top