«Χαστούκι» και από τη Γερμανία στον Ερντογάν 

«Φουντώνει» το παιχνίδι στη  Μεσόγειο: Τα όρια της ΑΟΖ Ελλάδας – Λιβύης 

Το ένα "χαστούκι" μετά το άλλο δέχεται ο Ερντογάν. Η Γερμανία ακυρώνει επένδυση ύψους ενός δις ευρώ στην Σμύρνη ενώ ο Εμανουέλ Μακρόν στέλνει γαλλο-ιταλικό γεωτρύπανο στην Κύπρο, κόβοντας τον «τσαμπουκά»  του Σουλτάνου. Η Ανατολική Μεσόγειος παίρνει φωτιά και οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε επαγρύπνηση. 

Μακρόν: «Ιστορική και εγκληματική η ευθύνη της Τουρκίας απέναντι στη Λιβύη»

Η πυραυλάκατος "υποπλοίαρχος Καραθανάσης" κατέπλευσε στη Σαλαμίνα. Μέσα στον  μήνα θα ενταχθεί και επίσημα στο στόλο μας. Θα οργώνει τις θάλασσες , έτοιμη να αντιμετωπίσει όλες τις απειλές. 

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη - Μακρόν για τις τουρκικές προκλήσεις!

ΔΕΝ "ΜΑΣΑΕΙ" Ο ΜΑΚΡΟΝ - ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΤΟ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟ ΤΩΝ ENI-TOTAL 

Η Τουρκία έχει κάνει άνω κάτω την Ανατολική Μεσόγειο. Το γαλλο-ιταλικό πλωτό γεωτρύπανο ρίχνει άγκυρα στο λιμάνι της Λάρνακας.  Ο Εμμανουέλ Μακρόν... "δεν τσιμπάει" στις απειλές του Ερντογάν... Του αποδεικνύει ότι τζάμπα πανηγύριζε για τις αναβολές των γεωτρήσεων στα κυπριακά οικόπεδα. 

"ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ" ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟ - ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ 

Το διπλωματικό παιχνίδι παίρνει νέα τροπή μετά και την αιφνιδιαστική επίσκεψη Δένδια στη Λιβύη.  Στις 5 τα ξημερώματα, ο λογαριασμός του απελευθερωτικού στρατού της Λιβυκής Βουλής, "ανέβασε" στο Twitter χάρτη, με τα όρια της ΑΟΖ σε ένα πιθανό διμερές μνημόνιο Αθήνας - Τρίπολης!  


Δένδιας στη Λιβύη: «Η Τουρκία έχει ευθύνες για αυτό που γίνεται στη Λιβύη»
 

Ο Τσαβούσογλου πήγε στην Γερμανία, αναζητώντας συμμαχία στη παλιά του φίλη Μέρκελ. Τον «πρόδωσε» κι αυτή, συντασσόμενη με τον Μακρόν στο επεισόδιο που είχε γαλλικό πλοίο με τουρκική φρεγάτα. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σ ένα... αλαζονικό παραλήρημα απαίτησε  από τους Γάλλους να του ζητήσουν συγγνώμη!

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ "ΟΧΙ" ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ  - ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 1,3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 

Και υπάρχει και σοβαρότερο για τον Ερντογάν. Η Γερμανία ξαφνικά ακυρώνει μια επένδυση 1,3 δισ. ευρώ της VW στη Σμύρνη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top