Επίθεση Τσίπρα κατά της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα

Επιμένει ότι υπάρχει σχέδιο Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές

Ο Αλέξης Τσίπρας από την Σπάρτη εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης σε όλα τα μέτωπα.  Μάλιστα εκτίμησε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές, τις οποίες χαρακτήρισε καλοδεχούμενες.  

«Αν ήταν κάποιος άλλος ξέρετε τι θα έκανε; Θα ζήταγε εκλογές. Ωστόσο έτσι όπως πάει δε θα κληθώ να τις ζητήσω εγώ. Θα τις ζητήσει ο ίδιος όχι από επιλογή αλλά από αδιέξοδο για να γλιτώσει τα χειροτέρα για τον ίδιο» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διέψευσε τις προσδοκίες που είχε προεκλογικά καλλιεργήσει, ειδικά στη μεσαία τάξη.  «Ο Γεωργιάδης τελικά έταζε μπουλντόζες για το Ελληνικό αλλά η μόνη που φέρνει είναι αυτή που στοχεύει την πρώτη κατοικία αφού θα βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των φτωχών ανθρώπων».  

ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αρκετή δόση ειρωνείας σχολίασε το περιστατικό με το τουρκικό ερευνητικό σκάφος και τον διάλογο του υπουργού Εθνικής ’Αμυνας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Και είπε λέει στον πρωθυπουργό “ψυχραιμία”. Κύριε πρωθυπουργε ψυχραιμία:  Ε τι να πουμε; Ψυχραιμία στον ελληνικό λαό που έχουμε μια κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων» ανέφερε. 

Ο Αλέξης Τσίπρας "πυροβόλησε" την κυβέρνηση και για το προσφυγικό και της απέδωσε κακούς χειρισμούς στο θέμα του ποδοσφαίρου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ .....ΚΑΛΕΣΜΑ  ΤΣΙΠΡΑ 

Με τη διεύθυνση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε πρώτο πλάνο, κάλεσε τους ψηφοφόρους να περάσουν την πόρτα του κόμματος. 
Μάλιστα μέσω του isyriza τους καλεί να του υποβάλουν ερωτήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στις οποίες και θα απαντήσει. 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Στη συνάντηση που είχε το πρωί με καλλιτέχνες, ο κ. Τσίπρας κάλεσε την κυβέρνηση να μην κωλυσιεργεί και να ρυθμίσει το θέμα των πνευματικών τους δικαιωμάτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top