Mε λαμπρότητα η γιορτή των Ένοπλων Δυνάμεων

Μηνύματα αποφασιστικότητας από την πολιτική ηγεσία

Με λαμπρότητα γιορτάζεται σήμερα η Ημέρα των Ενόπλων μας Δυνάμεων σε όλες τις μονάδες της χώρας. Με την ευκαιρία της γιορτής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου.

Στρατός, Ναυτικό και Αεροπορία γιορτάζουν σήμερα την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, που το πρωί παρακολούθησε τη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών και λίγο αργότερα κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση  για την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Με αισθήματα απόλυτης εμπιστοσύνης στο ήθος και το αξιόμαχο των ένοπλών μας δυνάμεων, ο λαός μας και το έθνος μας εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς αυτές, αναγνωρίζοντας ταυτοχρόνως πως με υποδειγματικό σεβασμό των αρχών και αξιών της δημοκρατίας, υπερασπίζονται αποτελεσματικώς απέναντι σε κάθε επιβουλή και απειλή απ’ όπου κι αν προέρχεται, την πατρίδα και την εθνική μας κυριαρχία» ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κύριος Προκόπης Παυλόπουλος.

Μήνυμα αποφασιστικότητας και από τον υπουργό Άμυνας.

«Οι σύγχρονες γεωπολιτικές συνθήκες και αστάθειες και οι προκλήσεις ασφαλείας που απαντώνται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή μας, επιβάλλουν η χώρα να διαθέτει ισχυρές και αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις με αποτρεπτική ισχύ» ανέφερε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top