Έγινε η επέμβαση - Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Τατσόπουλο

Νοσηλεύεται στην Εντατική του Ιπποκράτειου ο πρώην βουλευτής

Με συγκρατημένη αισιοδοξία αντιμετωπίζουν οι θεράποντες ιατροί την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Λήδας Μπόλα στην τηλεόραση του Alpha.

Εκτάκτως στο χειρουργείο ο Τατσόπουλος - Διαγνώστηκε με ανεύρυσμα

Σάλος για τον Βίτσα: Ζητούσε να ολοκληρώσει ενώ ο Τατσόπουλος κατέρρεε!

Όπως διαπιστώθηκε κατά τη χειρουργική επέμβαση η οποία ολοκληρώθηκε το απόγευμα στο Ιπποκράτειο, ο γνωστός δημοσιογράφος, συγγραφέας και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ είχε υποστεί ρήξη αορτής (διαχωριστικό ανεύρυσμα).    

Ο Π. Τατσόπουλος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου.  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

Στην ανακοίνωσή του το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο αναφέρει σχετικά:  

«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος  αφίχθη με  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος. Μεταφέρθηκε  στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό. Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15. 

Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top