Έκλεψαν την παράσταση οι νέες βουλευτίνες της ΝΔ στο Μαξίμου

Στο κοκτέιλ του Μητσοτάκη για τα «πρωτάκια»

Έκλεψαν την παράσταση οι νέες βουλευτίνες της ΝΔ στο κοκτέιλ  που τους παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου.  

   

Οι γυναίκες βουλευτές της ΝΔ που  εξελέγησαν πρώτη φορά με τον Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρο Καλαφάτη   

Τους βουλευτές - «πρωτάκια» της ΝΔ συνάντησε ο Μητσοτάκης

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές παρουσίες η βουλευτής Α’ Πειραιά  και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η βουλευτής Λάρισας Στέλλα Μπίζιου και η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα  Μονογιού, όπως και άλλες συνάδελφοί τους. 

Σέλφι με τον πρωθυπουργό για γυναίκες και άνδρες βουλευτές της ΝΔ 

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ 

Μία από τις γυναίκες  βουλευτές της ΝΔ, η  Στέλλα Μπίζιου, είναι μόλις 37 ετών. Κατέρριψε το μύθο ότι η ΝΔ στη Λάρισα βγάζει μόνο.. άντρες βουλευτές. Είναι η πρώτη γυναίκα που εξελέγη με το κόμμα στο νομό. Χτες στο Μαξίμου είχε την ευκαιρία να πιει ένα κρασί με τον πρωθυπουργό και να ξεναγηθεί από τον κ. Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως αποκάλυψε στην Κατερίνα Τσαμούρη στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.  

Στα "πρωτάκια" της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και η Νόνη Δούνια σε black and white αποχρώσεις,  η οποία μάλιστα έφτασε πρώτη. 

Το παρών έδωσε και η μυκονιάτισσα Κατερίνα Μονογυιού που μαγνήτισε τα βλέμματα με τη chic ασπρόμαυρη εμφάνισή της, η οποία αποκάλυψε στο Star ότι συνομίλησαν με τον πρωθυπουργό για το μεταναστευτικό. 

Η βραδιά κύλησε χαλαρά με κρασί, αναψυκτικά, αλλά και... finger food. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης , άριστος οικοδεσπότης, προτίμησε να εκμεταλευτούν τον καλό καιρό και να βγουν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο πρωθυπουργός ξενάγησε τους βουλευτές της ΝΔ που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά, ενώ άνοιξε και το πρωθυπουργικό γραφείο.    

Χαλαρή ατμόσφαιρα στο κοκτέιλ του πρωθυπουργού στους νέους βουλευτές 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top