«Κράξιμο» σε Twitter για Νοτοπούλου που αποκάλεσε «νέο Έλγιν» τον Μητσοτάκη

Εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό για τα αρχαία στο Μετρό Θεσσαλονίκης

Η Κατερίνα Νοτοπούλου

Έντονες αντιδράσεις από χρήστες του twitter, οι οποίες συνοδεύτηκαν από τα ανάλογα σχόλια, προκάλεσε ο χαρακτηρισμός «νέος Έλγιν», που απέδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λόγω της πρόθεσης της κυβέρνησης να μεταφέρει τα αρχαία, που έχουν βρεθεί στον σταθμό Βενιζέλου.

Το 2023 θα είναι έτοιμο το Μετρό της Θεσσαλονίκης

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Υποδομών είπε πως η μετακίνησή τους είναι η φθηνότερη και ταχύτερη λύση.

Twitter «κράζει» Νοτοπούλου

«Κράξιμο» από twitter σε Νοτοπούλου για το «νέος Έλγιν» σε Μητσοτάκη

«Η Νοτοπούλου είναι ο Κατέλης του ΣΥΡΙΖΑ», «χαζομάρα, αμορφωσιά και ο τέλειος παρανοϊκός συσχετισμός», είναι μερικά από τα «καυστικά» σχόλια στο twitter.

Τι είπε για τον πρωθυπουργό η Κατερίνα Νοτοπούλου

«Η εξαγγελία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην ομιλία του στην 84η ΔΕΘ για την απόσπαση των αρχαιοτήτων από τον Σταθμό Βενιζέλου του ΜΕΤΡΟ αποτελεί την πιο ταπεινωτική και απαξιωτική πράξη για την πόλη, την ύπαρξη της και την πορεία της. Ως νέος Έλγιν, ανακοίνωσε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και την κοινωνία των πολιτών, την αρπαγή- απόσπαση των αρχαιολογικών ευρημάτων προκειμένου να τα στεγάσει στο υπό σχεδιασμό “Μουσείο αρχαιολογικών ευρημάτων του Μετρο”», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κυρία Νοτοπούλου.

«Όλοι όσοι άκουγαν για το έγκλημα εις βάρος της πόλης και χειροκροτούσαν, θα έπρεπε να ντρέπονται αν μπορούσαν να κατανοήσουν την σπουδαιότητα αυτής της παγκόσμιας αποκάλυψης. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να καταχραστεί την ιστορία και το μέλλον του τόπου μας», προσθέτει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top