Σεμίνα Διγενή: Άφησε την Ευρωβουλή για τη Βουλή και τελικά δεν εξελέγη!

Παρότι βγήκε πρώτη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Α΄Πειραιά

Σεμίνα Διγενή ΚΚΕ

Η Σεμίνα Διγενή δεν εξελέγη τελικά βουλευτής -  όπως αρκετοί άλλοι δημοσιογράφοι - με το ΚΚΕ στην Α΄ Πειραιά,  παρότι αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς προτίμησης, καθώς το  κόμμα της δεν εξέλεξε στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια βουλευτή.  

Ποιος δημοσιογράφος πήρε τους περισσότερους σταυρούς

Έτσι πήγε χαμένη η «θυσία» της γνωστής δημοσιογράφου να παραιτηθεί από ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, στις πρόσφατες ευρωεκλογές, προκειμένου να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές.     

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους 36.170 ψηφοφόρους, οι οποίοι στις πρόσφατες ευρωεκλογές με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν δεύτερη σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Όπως είχα πει από τον περασμένο Απρίλη σε συνεντεύξεις και ομιλίες μου, συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές, όχι τόσο για να εκλεγώ, αλλά γιατί ήθελα να συνυπάρξω και να αγωνιστώ με τους έντιμους, με αυτούς που ποτέ δεν έκαναν πίσω, δεν είπαν ποτέ ψέματα στον λαό. Με αυτούς που, από την πρώτη στιγμή, είχαν το θάρρος να αναδείξουν τον ταξικό αντιλαϊκό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» είχε δηλώσει στις 12 Ιουλίου η Σ. Διγενή, ανακοινώνοντας την παραίτησή της από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.     

«Σήμερα μπροστά στις σοβαρές εξελίξεις με την προκήρυξη των βουλευτικών εκλογών από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζοντας τη συμπόρευσή μου με το ΚΚΕ και θεωρώντας ότι η μάχη της 7ης Ιούλη είναι πιο κρίσιμη από τις ευρωεκλογές, επιλέγω να παραιτηθώ από ευρωβουλευτής και να συνεχίσω αυτό τον αγώνα ως υποψήφια βουλευτής στην Α΄ Πειραιά» ανέφερε επίσης στη δήλωσή της η κ. Διγενή.     
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top