Ποιος δημοσιογράφος πήρε τους περισσότερους σταυρούς

Κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Αρκετά είναι τα ονόματα από τον χώρο της δημοσιογραφίας που κατάφεραν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στη Βουλή! Πιο δημοφιλής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, καθώς κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους σε σύγκριση με τους συναδέλφους του που πήραν, επίσης, μάι θέση στα βουλευτικά έδρανα. 

Ποιοι celebrities μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι… «έφαγαν» πόρτα

Ας δούμε λοιπόν τα ονόματα των δημοσιογράφων που έδωσαν τη «μάχη» του σταυρού και βγήκαν νικητές: 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών  με σχεδόν 25. 000 ψήφους, ενώ στην ίδια περιφέρεια εκλέγεται και η Φωτεινή Πιπιλή επίσης με τη ΝΔ με κάτι παραπάνω από 19.000 ψήφους, όπως και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου στον Β’ τομέα Αθηνών με 24.000 ψήφους περίπου.

Ο Γιάννης Λοβέρδος εκλέχθηκε στον Νότιο τομέα Αθηνώνμε σχεδόν 15.000 ψήφους, όπως και ο Κωνσταντίνος Γκιουλέκας Α' Θεσσαλονίκης με σχεδόν 37.000 ψήφους.

Και ο Σίμος Κεδίκογλου εκλέχθηκε στην Εύβοια με σχεδόν 12.000 ψήφους, όπως και ο Ιωάννης Ανδριανός στην Αργολίδα.

Στην Β' Πειραιώς εκλέχθηκε ο Δημήτρης Μαρκόπουλος με 13.000 ψήφους. Στον Νότιο τομέα εκλέχθηκε και η Σοφία Βούλτεψη με σχεδόν 27.000 ψήφους ενώ από την ίδια περιφέρεια εκλέχθηκε και η Άννα Καραμανλή με σχεδόν 30.000 ψήφους..

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέχθηκαν οι Νίκος Φίλης στην Α' Αθηνών με σχεδόν 18.000 ψήφους και στη Β' Θεσσαλονίκης η Θεοδώρα Αυγέρη με σχεδον 11.000 ψήφους. Στην Α' Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης με 14.000 ψήφους., αλλά και ο Χρήστος Γιαννούλης.

Ο Γιώργος Βαρεμένος εκλέχθηκε με 14.000 ψήφους στην περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας, όπως και ο Νάσος Αθανασίου στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής με σχεδόν 12.000 ψήφους.. Από το ΚΚΕ βγήκε η Λιάνα Κανέλλη στην Α' Αθηνών με σχεδόν 9.000 ψήφους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top