«Σφάζονται» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για τις προσλήψεις

Αντιπαράθεση και για την παραβατικότητα

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκεανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ, με αφορμή αυτή τη φορά τη στάση της ΝΔ έναντι των προσλήψεων που δρομολόγησε η κυβέρνηση Τσίπρα, αλλά και την παραβατικότητα στον οικονομικό τομέα.     

Ο πρωθυπουργός τόνισε στην επίσκεψή του στη Δημοτική Αστυνομία ότι στις εκλογές θα αντιπαρατεθούν δύο διαφορετικά προγράμματα για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα.

Δέσμευση Τσίπρα για ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας

«Το ένα μοντέλο ειναι αυτό που λέει ναι περάσαμε δύσκολα βγήκαμε όμως απο τα μνημόνια βγήκαμε όλοι μαζί ζωντανοί κάποιοι επιβαρυνθήκαν περισσότερο και πρέπει τώρα να ελαφρυνθούν. Και η άλλη άποψη ειναι η άποψη που λέει ότι αυτό το οποίο χρειάζεται την επομένη ήμερα ειναι να γυρίσουμε στη λογική της ασυδοσίας» τόνισε ο κ. Τσίπρας. 

ΚΑΒΓΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ   

Η Κουμουνδούρου  κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του απέφυγε να δεσμευτεί για 4.500 προσλήψεις που εχει εξαγγείλει στον  χώρο της Παιδείας η κυβέρνηση και συγκεκριμένα στην Ειδική Αγωγή.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επισημαίνει: «Η απερχόμενη κυβέρνηση παράγει πια fake news πιο γρήγορα κι απ' τη σκιά της. Η ΝΔ όχι μόνο έχει ψηφίσει τις 4.500 προσλήψεις στα σχολεία ειδικής αγωγής, αλλά έχει επανειλημμένα δεσμευθεί ότι θα κάνει κατά προτεραιότητα προσλήψεις στην Υγεία, την Παιδεία και την Ασφάλεια». 
 

ΚΑΡΦΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντιπαρατέθηκαν  με αφορμή και έναν διάλογο που είχε ο Κυριακός Μητσοτάκης στο Καστελόριζο με έναν επιχειρηματία

Μητσοτάκης από Καστελόριζο: «Σύντομα η χώρα μας γυρίζει σελίδα»

ΝΔ: Άρχισε fake news και για τη… χελώνα στο Καστελόριζο ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο επίμαχος διάλογος σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν συγκεκριμένα:  

ΚΑΤΟΙΚΟΣ: Ο Κος Τσίπρας όταν έφυγε απο δω μας έστειλε 8 φορές το ΣΔΟΕ... Να πω και ένα αστείο; Εσείς πόσες φόρες θα μας το στείλετε:
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Εγώ να ξέρεις ότι δεν το στέλνω,  δεν πρέπει ποτέ το κράτος... δεν πρέπει να στέλνει...

Ο κ. Τσίπρας σχολίασε για τον συγκεκριμένο διάλογο: «Η  συμπύκνωση αυτής της στιχομυθίας μεταξύ τους ειναι η συμπύκνωση των αίτιων της κρίσης,  ειναι η συμπύκνωση των αίτιων της πολιτικής,  κοινωνικής,  ηθικής και οικονομικής χρεοκοπίας.  Ο επιχειρηματίας ο όποιος  λέει ότι ειναι δικαίωμα μου η φοροδιαφυγή και ο πολιτικός που του χτυπά την πλάτη και του λέει “ναι”». 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top