Μητσοτάκης: Στις 7 Ιουλίου δεν πάμε για μπάνιο αλλά ψηφίζουμε

«Όχι» στον εφησυχασμό από τον πρόεδρο της ΝΔ

Με την ομιλία του στο Αίγιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκλήρωσε την διήμερη περιοδεία του στην Αχαΐα και την Ηλεία.

Μητσοτάκης: Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τον ελληνικό λαό

Ζήτησε από τους πολίτες να πάνε στις κάλπες στις 7 Ιουλίου για να ολοκληρωθεί η πολιτική αλλαγή στη χώρα, ενώ μιλώντας σε νεαρές κοπέλες τους ζήτησε χαρακτηριστικά να μην πάνε για μπάνιο τη συγκεκριμένη ημέρα, αλλά να ψηφίσουν.     

Γκάλοπ MRB για το Star: Πρώτη η ΝΔ με διαφορά 7,6% στην πρόθεση ψήφου

«Η κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι τέτοια που δεν επιτρέπεται κανείς εφησυχασμός. Και απευθύνω αυτήν την έκκληση ειδικά στις κομματικές μας οργανώσεις, διότι πολλοί μπορεί να αισθάνονται, και το εισπράττω και εγώ, την ευφορία μια μεγάλης εκλογικής νίκης, μιας διπλής νίκης. Πράγματι ο χάρτης της Ελλάδος βάφτηκε γαλάζιος, σε δύο συνεχόμενες Κυριακές. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποδείξαμε ως ΝΔ ότι μιλώντας με έναν μετριοπαθή πολιτικό λόγο, με έναν πατριωτικό πολιτικό λόγο, έναν πολιτικό λόγο που δίνει έμφαση στα προβλήματα των πολιτών, μπορούμε να ανακόψουμε το κύμα του λαϊκισμού και του ψεύδους» τόνισε από το Αίγιο ο κ. Μητσοτάκης. 

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει ποιος είναι ο «Ρασπούτιν» στη Δικαιοσύνη

Πρόσθεσε ο ίδιος: « Όμως, η μάχη δεν έχει τελειώσει. Η κρίσιμη μάχη είναι η μάχη της 7ης Ιουλίου. Και οι δημοσκοπήσεις είναι όλες καλές και ενθαρρυντικές, όλοι βλέπουμε ότι το ρεύμα. Αυτό, όμως, σας ζητώ να αποτυπωθεί και στην κάλπη».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top