Μώραλης: «Θα συνεχίσουμε με όλους χωρίς αποκλεισμούς»

Μαρινάκης: «Θέλουμε όλους του Πειραιώτες στο πλευρό μας»

Τους πολίτες του Πειραιά ευχαρίστησε ο Γιάννης Μώραλης για την σαρωτική επανεκλογή του στον δήμο του Πειραιά, τονίζοντας ότι όλοι μαζί θα δουλέψουν για το καλό της πόλης. 

Εκλογές 2019: Μπακογιάννης στον Δήμο Αθηναίων, Πατούλης στην Περιφέρεια

«Εσείς πήρατε την τελική απόφαση. Μας δίνετε δύναμη για να συνεχίσουμε πιο δυνατά. Θα συνεχίσουμε με όλους, χωρίς αποκλεισμούς και διαιρέσεις. Όλοι μαζί για τον Πειραιά. Κερδισμένη είναι όλη η πόλη, όλοι μαζί να κερδίσουμε».

Αυξημένη η αποχή στον β΄γύρο και… ερημιά στα εκλογικά τμήματα

Τη χαρά του για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος τόνισε ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ακόμα καλύτερα για τον Πειραιά. 

Μπακογιάννης: «Τέρμα τα λόγια, τώρα έχει δουλειά»

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα ευτυχισμένοι για μια μεγάλη νίκη, για μια νίκη όλων των Πειραιωτών με έναν Πειραιά Νικητή με έναν Πειραιά που μας κάνει όλους περήφανους. Έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια που η δημοτική αρχή έχει μάθει περισσότερα, έχει μάθει και από τα λάθη του. Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα και αυτό είναι που σας ενδιαφέρει όλους. Στον “Πειραιά Νικητή” δεν υπάρχουν ηττημένοι, υπάρχουν όλοι οι Πειραιώτες που τους θέλουμε όλους στον πλευρό μας. Δεν υπάρχουν λίγοι, δεν υπάρχουν πολλοί, υπάρχει ο Πειραιάς Νικητής για όλους», είπε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top