Μπακογιάννης: «Τέρμα τα λόγια, τώρα έχει δουλειά»

«Θα είμαι ο τελευταίος πολίτης»

Σε πανηγυρικό κλίμα έγινε δεκτός στο εκλογικό του κέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος ο νέος δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης. 

Εκλογές 2019: Μπακογιάννης στον Δήμο Αθηναίων, Πατούλης στην Περιφέρεια

«Υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλω να πω εδώ και πάρα πολύ καιρό, γιατί κάθε άνθρωπος είναι ένα παζλ από άλλους ανθρώπους. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Αθηναίους και τις Αθηναίες. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, για την τιμή και θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι από εδώ και πέρα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για τον δήμο», είπε ο κ. Μπακογιάννης και συνέχισε:

Μητσοτάκης: Ο χάρτης της Ελλάδας βάφτηκε πάλι γαλάζιος

«Είθισται να λένε ότι ο δήμαρχος είναι ο πρώτος πολίτης της χώρας. Εγώ θα είμαι ο τελευταίος πολίτης και θα υπηρετώ κάθε Αθηναίο και κάθε Αθηναία».

Κοσιώνη για Μπακογιάννη: «Είμαι περήφανη, αλλά τον περιμένω στη γωνία»

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε την οικογένειά του, έκανε ειδική μνεία στην αδελφή του Αλεξία και σε όλους τους εθελοντές που δούλεψαν γι’ αυτή τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημότες του Καρπενησίου που τον στήριξαν όσα χρόνια ήταν Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας. 

«Τώρα τέρμα τα λόγια. Ότι είπαμε, είπαμε. Τώρα έχει δουλειά, δουλειά δουλειά. Πρέπει όλοι μαζί να μπορούμε να περπατάμε στους δρόμους της Αθήνας με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να κρατήσετε αυτό. Το μαζί. Από αύριο δεν υπάρχουν πια παρατάξεις στο δημοτικό συμβούλιο, υπάρχει μόνο μια παράταξη για το καλό της Αθήνας», είπε ο κ. Μπακογιάννης και κατέληξε:

«Πάμε λοιπόν όλοι μαζί, να δώσουμε αυτή την όμορφη μάχη, να πατήσουμε το γκάζι από την 1η του Σεπτέμβρη. Πάμε να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top