Στη Μακεδονία ο Τσίπρας για να αντιστρέψει το κλίμα

Συμμετέχει σε συζήτηση για τις αναπτυξιακές προοπτικές μετά τις Πρέσπες

Ο Αλέξης Τσίπρας στον "Δημόκριτο"

Επίσκεψη στη Μακεδονία πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της αναστροφής του αρνητικού κλίματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρωθυπουργός συμμετέχει σε συζήτηση με επιχειρηματίες από τη Βόρεια Ελλάδα με θέμα «Οι αναπτυξιακές προοπτικές των επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών» , η οποία ξεκίνησε στις 13.00.

Παράλληλα, στις 19.30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στην εκδήλωση για την παρουσίαση του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά» του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστου Γιαννούλη.

Έντονη αντίδραση από ΝΔ για το «Μακεδονία ξακουστή»… των Σκοπίων η χώρα!

Η επίσκεψη του κ. τσίπρα στη Θεσσαλονίκη έρχεται σε μία δύσκολη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι τελευταίες επισκέψεις κυβερνητικών στελεχών στη Μακεδονία είχαν συνοδευτεί από έντονες αποδοκιμασίες και αντιδράσεις.

Αποκάλυψη Star: Έλληνας ο Μέγας Αλέξανδρος θα γράφουν τα βιβλία στα Σκόπια

Σημειώνεται πως σε χθεσινή δημοσκόπηση της Alco για την πρόθεση ψήφου τις ευρωεκλογές, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, καταγράφηκε διαφορά 6,1% (με αναγωγή στο 6,9%) ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, η οποία σε Μακεδονία και Θράκη «ανοίγει» σε άνω του 10%.

Ευρωεκλογές: Με 6,9% προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ σε γκάλοπ

Εξάλλου, στις παρελάσεις που έλαβαν χώρα σε πολλές πόλεις για την 25η Μαρτίου, πολλοί πολίτες, ειδικά στην περιφέρεια, εξέφρασαν την οργή τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά κυβερνητικών στελεχών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top