"Φουρτούνες" στο λιμάνι: Εκτός συνδυασμού Μώραλη ο Κόκκαλης

Στη ΝΔ ο Τσιόδρας - Και επισήμως υποψήφιος δήμαρχος ο Βουλγαράκης

Ο Πέτρος Κόκκαλης, μιλώντας στη Βίκυ Μπουζούνη και την εκπομπή "the Grecians", που θα μεταδοθεί από το starX.gr στις 28 Μαρτίου, έδειξε ότι φλερτάρει με την Ευρωβουλή, στο ερώτημα αν θα σκεφτόταν να αποδεχθεί σχετική πρόταση που του έχει γίνει από το Μαξίμου. 

Πληροφορίες τον θέλουν να κατεβαίνει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης κάλεσε σήμερα τον επιχειρηματία που είναι δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του, «Πειραιάς Νικητής», να κατέβει από το…  πλοίο.  

“Καλούμε τον κύριο Κόκκαλη αν πράγματι είναι αυτή η επιλογή του, να υποβάλλει την παραίτηση του από τον Συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», καθώς είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του αποτελούν τον κύριο αντίπαλο του συνδυασμού” αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού του κ. Μώραλη.   

Μετά από αυτό, ο Πέτρος Κόκκαλης παραιτήθηκε από το συνδυασμό.  

ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗ ΝΔ Ο Δ. ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Μεταγραφή από το ΠΟΤΑΜΙ έκανε η Ν.Δ. ανακοινώνοντας σήμερα τον Δημήτρη Τσιόδρα ως υποψήφιο στην Ά Αθηνών, μετά τη συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Ο Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

Στη μάχη για το Δήμο της Αθήνας ρίχνεται και επισήμως ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέσω facebook. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top