Τσίπρας: Μπορώ να κλείσω ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον αύριο το πρωί

Θυμήθηκε την ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, μιλώντας για τα πλεονάσματα

«Εγώ λέω ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της» είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή, αναφερόμενος… στη Σκάρλετ Γιόχανσον!

Ο πρωθυπουργός μιλούσε για τα πρωτογενή πλεονάσματα, που έχει συμφωνήσει η χώρα με τους δανειστές για τα επόμενα χρόνια, όταν θυμήθηκε την ατάκα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, όταν απάντησε σε δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ανάγκη μειωσής τους.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Ζευγάρι... με την Σκάρλετ Γιόχανσον στο t-shirt του

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%. Και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε», είχε πει αστειευόμενος ο κ. Τσακαλώτος για να δείξει τη δυσκολία του θέματος.

Απίστευτος Πάγκαλος για Τσακαλώτο: Με τέτοια μούτρα, θέλει και Σκάρλετ Γιόχανσον;

Θέλοντας, από την άλλη, ο κ. Τσίπρας να δείξει ότι μπορεί να το καταφέρει, είπε: «Δεν ξέρω βέβαια αν ο Ευκλείδης συμφωνεί, διότι θεωρεί ότι του είναι δύσκολο να κλείσει ραντεβού με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά εγώ, που είμαι πιο φιλόδοξος από τον Ευκλείδη, λέω ότι μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της. Είμαι εδώ και λέω αύριο το πρωί!  Αφού η αντιπολίτευση που υπέγραψε 4,5% ξαφνικά έχει μεγάλο πόνο για πλεονάσματα, να συμφωνήσουμε μαζί μια κοινή θέση απέναντι στους εταίρους και δανειστές μας, για την ανάγκη για περαιτέρω μείωση».

«Καυγάς» Τσακαλώτου – ΝΔ για το αν προέβλεψε νίκη Μητσοτάκη σε εκλογές

«Αρκεί», πρόσθεσε, «να συμφωνήσουμε από κοινού τι θα το κάνουμε το δημοσιονομικό περιθώριο που θα δημιουργηθεί. Θα συμφωνήσει ο κ. Μητσοτάκης να αξιοποηθούν οι πόροι για πρόσληψη μόνιμου προσπωικού στα νοσοκομεία; Θα συμφωνήσει να δοθεί πάλι η 13η και 14η σύνταξη; Εγώ λέω όχι.

Κάλεσμα Τσίπρα για συμπαράταξη – Κλείνει το μάτι στο ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top