H νέα υφυπουργός Μακεδονίας είχε συνοδεύσει τον Τσίπρα στο Μάτι

Ονομάζεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου

Νέα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης ορκίζεται την Δευτέρα η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Δημήτρη Τζανακόπουλου. Ονομάζεται Ελευθερία Χατζηγεωργίου και είχε ακολουθήσει τον πρωθυπουργό κατά την πρώτη  επίσκεψη του στο Μάτι. 

30 Ιουλίου, 8 και 20 το πρωί. Ο πρωθυπουργός, συνοδεία 11 αυτοκινήτων επισκέπτεται για πρώτη φορά το κατεστραμμένο Μάτι. Με την κάμερα του STAR, εντοπίζουμε την πομπή του Αλέξη Τσίπρα και ακολουθούμε, μέχρι την Αργυρά Ακτή, όπου έχασαν τη ζωή τους 26 πολίτες. 

Παντού βρίσκονται αστυνομικοί της προσωπικής ασφάλειας του πρωθυπουργού. Ανάμεσά τους υπάρχει και μια ξανθιά, μαυροφορεμένη γυναίκα, που εκ πρώτης όψεως, δίνει την εντύπωση ότι σχετίζεται άμεσα με τον τόπο του μαρτυρίου δεκάδων αδικοχαμένων συμπολιτών μας. Βλέπει από μακριά την κάμερα, δείχνει να ενοχλείται κι αμέσως εμφανίζεται μπροστά μας ένας αστυνομικός που απαγορεύει την είσοδο. 

Αυτή η ξανθιά μαυροφορεμένη γυναίκα, δεν έχει ωστόσο καμία σχέση με τους κατοίκους στο Μάτι. Πρόκειται για την Ελευθερία Χατζηγεωργίου, και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Εκείνο το πρωινό στο καμένο Μάτι, η σημερινή νέα υφυπουργός και τότε υπεύθυνη στο πολιτικό γραφείο του Δημήτρη Τζανακόπουλου, προσπαθούσε επίμονα να εμποδίσει την κάμερα του STAR να καταγράψει την επίσκεψη του πρωθυπουργού. 

Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλούσε με έναν πολίτη της περιοχής, τον Κώστα Κουτρουμπή, διευθυντή του πρώην υπουργού οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου, η Ελευθερία Χατζηγεωργίου προσπαθεί να μπει μπροστά στην κάμερα του STAR με έναν σωματοφύλακα. Τότε ο πρωθυπουργός τους ζητάει να απομακρυνθούν. 

Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, που βλέπετε να κρατάει την ομπρέλα του πρωθυπουργού σε κάποια εκδήλωση, έχει σπουδάσει Γαλλική φιλολογία, είναι επιστημονικός συνεργάτης παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ  και αύριο ορκίζεται υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης. 

 

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top