Μητσοτάκης από την Πάτρα: Κατάντια η πλειοψηφία της γκαζόζας!

Η απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Πάτρα, το βράδυ της Παρασκευής, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία. 

Βαβέλ στη Βουλή: Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση σε ΑΝΕΛ και Ποτάμι!

«Η πλειοψηφία της γκαζόζας δεν είναι απλά ένα ανέκδοτο, ένα έξυπνο hashtag στο twitter. Είναι κατάντια για μια χώρα με μακρά κοινοβουλευτική παράδοση» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για "πολιτικό εκφυλισμό" και ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του: «Ο εκβιαστής δε σταματά ποτέ όταν το ικανοποιείς. Ζητάει κι άλλα. Γι’ αυτό και θέλω από εδώ, από την Πάτρα, να στείλω ένα μήνυμα στον κ. Τσίπρα: Ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός είναι επικίνδυνος για τη χώρα».    

Η απάντηση του Μαξίμου: Εκφυλισμός είναι να κάνεις αντιπρόεδρο έναν απόκληρο του ΛΑΟΣ    

Απαντώντας στην κριτική του κ. Μητσοτάκη για πολιτικό εκφυλισμό, σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου: 

"Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο.

Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει Αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «προσωπική επιλογή» έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων.

Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;". 
 

    

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top