Βαβέλ στη Βουλή: Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση σε ΑΝΕΛ και Ποτάμι!

Παίζει καθυστερήσεις ο Παπαχριστόπουλος - Ξεκατινιάζονται στο Ποτάμι

Για γέλια και για κλάματα είναι τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη Βουλή που μοιάζει με Βαβέλ. Εννιά βουλευτές που έχουν αλλάξει κόμμα και 16 ανεξάρτητοι, ο μεγαλύτερος αριθμός που υπήρξε ποτέ, φέρνουν τις καταγγελίες για συναλλαγές στην ημερήσια διάταξη.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ο ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος συνήθως κυκλοφορεί με μηχανή. Σήμερα αποφάσισε να πάει με το αυτοκίνητο στη Βουλή για παραιτηθεί.  
Στις 10 είπε ότι έπαθε βλάβη και θα καθυστερήσει. «Του’  πεσε γκαζόζα στη μηχανή»  σχολίαζαν γελώντας στο κοινοβούλιο. Τελικά με παρέμβαση Βούτση δεν παραιτήθηκε.  

Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ αφού βάλουμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ

Απειλές κατά της οικογένειάς του καταγγέλλει ο Καμμένος

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ 

Η κυβέρνηση κερδίζει χρόνο για να βρει  λύση στη σπαζοκεφαλιά, ώστε να μην διαλυθούν οι ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμμένος πάντως δε θέλει χατίρια και πυροβολεί απευθείας τον πρωθυπουργό.   

«Οι ΑΝΕΛ δε θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΕΞΗ...» έγραψε στο twitter. 

ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλει χατίρια.  «Κοινοβουλευτικές ομάδες με 2 και 3 βουλευτές δεν μπορεί να υπάρξουν. Όπως δεν μπορεί να συγκροτούνται Κ.Ο. με δανεικούς βουλευτές. Ξεκάθαρα λόγια» έγραψε από την πλευρά του στο twitter o Σταύρος Θεοδωράκης.   

Ωστόσο ο πρόεδρος του Ποταμιού δεν έκανε ούτε ενα tweet  για τον πρώην βουλευτή του Γιώργο Αμυρά που τον «έδωσε στεγνά»  για συναλλαγή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αμυράς κατά Θεοδωράκη: Να αποκαλύψει γιατί ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών

Βέβαια ο Γιώργος Αμυράς  έκανε «γαργάρα»  τη δική του συναλλαγή με τη ΝΔ, καθώς φουντώνουν οι φήμες για κάθοδο στα γαλάζια ψηφοδέλτια. 

ΤΟΥΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΤΑΨΙ  Η ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μετά το φιδίσιο τσιφτετέλι, η Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, «Συριζαία»  εκ μετεγγραφής απο την Ένωση Κεντρώων , αποφάσισε να χορέψει και την κυβέρνηση στο ταψί. Το νούμερο 151 της κυβερνητικής πλειοψηφίας , ξαφνικά έβαλε θέμα παραίτησης! 

Νέο «ρεσιτάλ» Μεγαλοοικονόμου μετά το τσιφτετέλι: Ιδρύει κόμμα!

Όμως ποιός μπαίνει στη θέση της; Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος , ο οποίος όμως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε ως υποψήφιος με τη ΝΔ. Μύλος!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΚΑΖΟΖΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Η γκαζόζα του Αριστείδη Φωκά έγινε viral. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ όμως τώρα ξεδιπλώνει το… πολύγλωσσο ταλέντο του, με… αρχαία,  γαλλικά και ποντιακά. 

ΕΚΛΟΓΕΣ 26 ΜΑΪΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 

Τα θεμέλια των μικρών κομμάτων τρίζουν πάντως  και ο Κυριάκος Μητσοτάκης , προεξοφλεί σε συνέντευξή του πως η κυβέρνηση δε θα αντέξει. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top