Νέο «ρεσιτάλ» Μεγαλοοικονόμου μετά το τσιφτετέλι: Ιδρύει κόμμα!

Σε ποια εντολή του ΣΥΡΙΖΑ δεν πειθάρχησε

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου

«Να ταράξει τα νερά» φαίνεται ότι θέλησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, λίγες  μέρες αφότου  έγινε viral  το βίντεο το οποίο τη δείχνει να χορεύει τσιφτετέλι.      

Ξέφρενο τσιφτετέλι από βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ

Η ίδια αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι (παραβιάζοντας την εντολή του κόμματος για «εμπάργκο» στον συγκεκριμένο σταθμό)  ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να ιδρύσει κόμμα!  «Δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ στην πολιτική, προσωπικά θα το κρίνω γιατί βλέπω ότι η πολιτική έχει πάρα πολύ παρασκήνιο και αυτό δεν με εκφράζει» τόνισε, για να προσθέσει συνέχεια, σχετικά με το τι θα πει σε όσους τη στηρίζουν: «Εγώ θα τους συμβουλεύσω να ψηφίσετε το κόμμα που θα κάνω εγώ. Θα είναι πολύ πρωτοποριακό, δεν θα έχει σχέση με πολιτικούς»! 

Για το ίδιο το γεγονός ότι εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Σκάι,  η κ.  Μεγαλοοικονόμου σχολίασε «αν θέλουν ας με διαγράψουν», ενώ υπενθύμισε ότι είναι μόλις εδώ και έναν χρόνο, μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά με την ψήφο της υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών ισχυρίστηκε ότι  δεν το έπραξε λόγω της επιβολής κομματικής πειθαρχίας  («δεν δέχομαι πειθαρχία» τόνισε) και ότι δεν δέχεται να της δίνουν «γραμμή».  «Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να είναι αυτεξούσιος. Όταν έγινα ανεξάρτητη ή όταν προσεχώρησα στον ΣΥΡΙΖΑ η οικογένειά μου το έμαθε από την τηλεόραση» δήλωσε. 

Η ίδια επανήλθε και στη γνωστή κόντρα της με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, μετά την αποχώρησή της από το κόμμα του.

 Αν και αρχικά είπε ότι  «κι αυτή την ώρα αν θέλει ο Λεβέντης να παραδώσω την έδρα μου, θα το κάνω», πρόσθεσε στη συνέχεια:  

«Όταν έγινα ανεξάρτητη είπα να παραδώσω την έδρα μου, αλλά δεν ήθελαν γιατί πίσω από εμένα επιλαχών ήταν ο Καλλιάνος και είχε ήδη προσχωρήσει στη ΝΔ. Δεν μπορεί να με λέει προδότρα κι αν επιμένει αυτή τη στιγμή αλλά να παραδεχθεί ότι έξι  μήνες ήμουν ανεξάρτητη που είχα προστάσεις και από ΝΔ και τον ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top