Αμυράς κατά Θεοδωράκη: Να αποκαλύψει γιατί ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Να πει εάν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιών»

Βαρύτατες αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη άφησε ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να αποκαλύψει τον λόγο που ψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά τη δημοσιοποίηση, από στέλεχος του Ποταμιού, ηχητικού ντοκουμέντου από συνεδρίαση του Ποταμιού,ο ανεξάρτητος βουλευτής πέταξε το μπαλάκι στον κ. Θεοδωράκη, καλώντας τον να βγάλει όλα τα ηχητικά από τις συνεδριάσεις του κόμματος για το Σκοπιανό, «για να έχει μια συνολική εικόνα ο κόσμος για το τι ειπώθηκε».

Συνεχίζει τον «πόλεμο» το Ποτάμι: Έβγαλαν ηχητικό και για Αμυρά

Ο κ. Αμυράς μίλησε για «βρώμικο πόλεμο με παράνομες πρακτικές» και κάλεσε τον πρόεδρο του Ποταμιού να δημοσιοποιήσει τις απαντήσεις που έδωσε στον ίδιο «στα επίμονα ερωτήματά μου για τον λόγο που θέλει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών και για το αν έχει αναλάβει δεσμεύσεις και έναντι ποιών τις έχει αναλάβει».

«Το Ποτάμι το διέλυσε ο κ. Θεοδωράκης με τις λάθος επιλογές του και τις αποφάσεις του. Ήμαστε έντεκα βουλευτές, φύγαμε οι εννέα και στο μυαλό του κ. Θεοδωράκη είναι στραβός ο γιαλός», είπε ο κ. Αμυράς, απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Θεοδωράκη ότι ο ίδιος και ο κ. Ψαριανός διέλυσαν το Ποτάμι, αφήνοντάς το χωρίς Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Παράλληλα, ο κ. Αμυράς είπε πως το Ποτάμι «μονίμως στήριζε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Όταν αποχώρησε ο Καμμένος από την κυβέρνηση, το Ποτάμι δε βγήκε να πει στον Τσίπρα να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν το έκανε ποτέ, μόνο εγώ το έκανα. Στην τροπολογία για τα αντισταθμιστικά το Ποτάμι είπε την ψηφίζουμε είναι καλή, εγώ και πάλι τότε δεν τη στήριξα», υποστήριξε ο ανεξάρτητος βουλευτές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top