Συνεχίζει τον «πόλεμο» το Ποτάμι: Έβγαλαν ηχητικό και για Αμυρά

Αιχμές από Θεοδωράκη: Κάποιοι αντάλλαξαν καρέκλες

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνεδρίαση του Ποταμιού

Τον «πόλεμο» απέναντι στον Γιώργο Αμυρά, τον Γρηγόρη Ψαριάνο, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία συνεχίζει το Ποτάμι.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα, δημοσίευσε νέο ηχητικό απόσπασμα, αυτή τη φορά με δηλώσεις του Γιώργου Αμυρά.

«Όποιος θεωρεί στο μυαλό του και λέει μέσα, γιατί και εγώ έχω προσβληθεί πάρα πολύ, από την -με συγχωρείτε που θα το πω- βλακεία όσων πιστεύουν στο μυαλό τους ότι ο Αμυράς και ο Ψαριανός θα φύγουν για να διαλύσουν το Ποτάμι. Όποιος το λέει ή όποιος το πιστεύει, σας το λέω ξεκάθαρα, είναι ένας γελοίος και μισός», ακούγεται να λέει ο κ. Αμυράς.

Υπενθυμίζεται ότι χθες είχε κάνει το ίδιο για τον Γρηγόρη Ψαριανό, ενώ το Ποτάμι είχε βγάλει ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσε τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι πίεσε τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Γιώργο Αμυρά για να αποχωρήσουν από το Ποτάμι.

Το Ποτάμι κήρυξε «πόλεμο» σε ΝΔ για Αμυρά - Ψαριανό: Απειλεί με ντοκουμέντα

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι ενοχλεί τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όταν εντάσσεται στους πολιτικούς σχεδιασμούς ενός άλλου κόμματο, τότε πρέπει να απολογηθείς σε αυτούς που σε ψήφισαν. Δε σε ψήφισαν για να είσαι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον Real FM.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε πως το κόμμα του ενοχλεί και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, «γιατί έχει φέρει νέες ιδέες και νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας».

Παράλληλα, άφησε εμφανείς αιχμές για τους Ψαριανό – Αμυρά, λέγοντας πως κάποιοι βουλευτές μικρών κομμάτων «αντάλλαξαν καρέκλες και πήγαν σε μεγαλύτερα κόμματα».

Τέλος, απάντησε στον Γρηγόρη Ψαριανό, που απείλησε με προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τα ηχητικά αποσπάσματα που δημοσιοποιούνται: «Μέλη του κόμματος έβγαλαν φωτογραφίες, όπου φαίνεται πως όλοι μιλούν μπροστά σε ένα ανοιχτό μαγνητόφωνο. Παράνομο θα ήταν, αν ήταν κρυμμένο. Ήταν σε γνώση όλων των στελεχών. Πρόκειται για γραμμένη απόφαση στους εσωτερικούς κανονισμούς. Αστεία πράγματα. Είναι επίσημη συνεδρίαση και κρατούνται πρακτικά. Ο κ. Ψαριανός έχει κληθεί να απαντήσει: Έφυγε από το Ποτάμι για να είναι υποψήφιος;».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top