Το Ποτάμι κήρυξε «πόλεμο» σε ΝΔ για Αμυρά - Ψαριανό: Απειλεί με ντοκουμέντα

Στοχοποιεί τον Γεωργιάδη ως υπεύθυνο για τη διάλυση της ΚΟ

Τα σήματα ΝΔ και Ποταμιού

Πόλεμος Νέας Δημοκρατίας – Ποταμιού έχει ξεσπάσει στον απόηχο των αποχωρήσεων των βουλευτών Γρηγόρη Ψαριανού και Γιώργου Αμυρά από την ΚΟ του δεύτερου, η οποία διαλύθηκε.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα, δημοσιοποίησε ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να διαψεύδει ότι θα αποχωρήσει από το Ποτάμι.

«Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπε την μ*****α, που λέει ο Σκάι από το μεσημέρι, ότι είπε ο Ψαριανός ότι "αν ψηφίσει το Ποτάμι τη Συμφωνία, εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι". Δηλαδή, ότι είμαι ο πέμπτος και εκβιάζω -ας πούμε- τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν, δεν κάνω τέτοια», ακούγεται να δηλώνει ο κ. Ψαριανός.

Ποτάμι: Έφυγαν κατ’ εντολή της ΝΔ

Νωρίτερα το Ποτάμι είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε για την ύπαρξη ηχογραφημένων ντοκουμέντων για τις τοποθετήσεις των δύο πρώην βουλευτών του Ποταμιού.

«Οι δύο αυτοί άνθρωποι καλούνται από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού να ξεκαθαρίσουν τι θα κάνουν, και την Πέμπτη (17 Ιανουαρίου) δηλώνουν, σε έντονους τόνους, ότι δεν θα φύγουν από το Ποτάμι, αποκαλώντας μάλιστα γελοίους αυτούς που θέτουν τέτοια ζητήματα», αναφέρει το Ποτάμι.

Παράλληλα, στοχοποιεί ευθέως τον Άδωνι Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ότι πίεσε τον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Γιώργο Αμυρά για να αποχωρήσουν από το Ποτάμι.

«Το Σαββατοκύριακο οι δύο αυτοί άνθρωποι επανέρχονται στα σενάρια των συνομιλιών με στελέχη της ΝΔ – κάνοντας λόγο για επίμονα τηλεφωνήματα του αντιπροέδρου της ΝΔ κ. Γεωργιάδη – και τη Δευτέρα (21 Ιανουαρίου) φεύγουν από το Ποτάμι. Λίγες ώρες μετά οι δύο αντιπρόεδροι της ΝΔ – ο κ. Γεωργιάδης, αλλά και ο κ. Χατζηδάκης- δηλώνουν ότι οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοιχτές για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό», σημειώνει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top