Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ αφού βάλουμε τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ

Άλλαξε γνώμη (πάλι) ο βουλευτής των ΑΝΕΛ - Συναντήθηκε με Βούτση

O Παπαχριστόπουλος εξέρχεται από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής

Ένα θέατρο του παραλόγου εξελίσσεται αυτές τις ημέρες στη Βουλή.

Μετά το επεισόδιο με την «γκαζόζα», το σίριαλ «διαλύεται ή όχι η ΚΟ των ΑΝΕΛ» πήρε παράταση, καθώς ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος αποφάσισε να μην παραιτηθεί, όπως είχε δεσμευτεί εδώ και ημέρες.

Μάλιστα, μόλις το πρωί της Παρασκευής διαβεβαίωνε ο ίδιος -μιλώντας στον Σκάι- πως θα κρατήσει τον λόγο του και πως είχε καθυστερήσει να το κάνει γιατί… του χάλασε το αυτοκίνητό του!

Ο κ. Παπαχριστόπουλος πέρασε το κατώφλι του γραφείου του Προέδρου της Βουλής λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι για να υποβάλει την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Βούτσης τον παρακάλεσε να μην παραιτηθεί τώρα αλλά να περιμένει μερικές ημέρες, ώστε να έχει περάσει και η ψηφοφορία για την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ. Όπερ και εγένετο...

«Με παρακάλεσε ο Πρόεδρος και δέχθηκα»

«Επειδή για να ισχύσει η Συνθήκη των Πρεσπών πρέπει το πρωτόκολλο του ΝΑΤΟ να ψηφιστεί, με παρακάλεσε ο Πρόεδρος της Βουλής και εγώ δέχτηκα αυτή η παραίτηση να πάρει παράταση τεσσάρων – πέντε ημερών. Δε με ενδιαφέρει εάν έχω υποσχεθεί για σήμερα. Δεν πειράζει, τα προσωπικά μου είναι πολύ πιο κάτω από αυτή την ένταση που υπάρχει. Νομίζω μέσα στην εβδομάδα, θα τελειώσει αυτή η ιστορία», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Βούτση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top