Γκλέτσος για Πρέσπες: Στέλνω μήνυμα στους ξένους, παραιτούμαι από δήμαρχος

«Διαφωνεί με λύση που περιέχει τον όρο "Μακεδονία"»

O δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος σε συνεδρίαση της ΚΕΔΕ

Την παραίτησή του από τη θέση του δημάρχου Στυλίδας θα υποβάλλει ο Απόστολος Γκλέτσος, εάν υπερψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Γκλέτσος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι θα κάνει πράξη τη δέσμευσή του να αποχωρήσει, εάν τελικά δοθεί λύση που να εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Παράλληλα, κάνει λόγο για ξένα κέντρα εξουσίας, «που πιέζουν αφόρητα», και τονίζει πως η παραίτησή είναι ένα μήνυμα προς αυτά και όχι προς το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

«Σαφέστατα ισχύει η δήλωσή μου ότι εάν τελικά περάσει το όνομα των Σκοπίων με συνθετικό τη λέξη Μακεδονία, θα παραιτηθώ από τα καθήκοντά μου από το Δήμο Στυλίδας. Είμαι πεπεισμένος, ότι κανείς Έλληνας πολιτικός δεν επιθυμεί πραγματικά να συμβεί αυτό. Καταλαβαίνω ότι ξένα κέντρα, παράκεντρα εξουσίας πιέζουν αφόρητα γι’ αυτό. Η παραίτησή μου λοιπόν ειρηνικά και ταπεινά αντιπολιτεύεται αυτά τα κέντρα και όχι το ελληνικό πολιτικό σύστημα. Βεβαίως με το ίδιο ηθικό συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Γκλέτσος στην ανακοίνωσή του.

Σημειώνεται πως ο Απόστολος Γκλέτσος θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top