Στο όριο πλέον η ΚΟ των ΑΝΕΛ - Άνοιγμα από Φωκά σε Καμμένο!

«Είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε»

Σε οριακά επίπεδα κινείται πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μετά τις διαγραφές των δύο υπουργών και (πρώην) βουλευτών των ΑΝΕΛ, που θα στηρίξουν την κυβέρνηση, της κας Κουντουρά και του κ. Κόκκαλη, το κόμμα του κ. Καμμένου έχει μείνει με πέντε βουλευτές, που είναι το όριο για τη διαμόρφωση Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Και ο Κόκκαλης στηρίζει την κυβέρνηση - Τον διέγραψε ο Καμμένος

Διέγραψε την Κουντουρά ο Καμμένος: Αντάλλαξε τη Μακεδονία με την καρέκλα

Με οποιαδήποτε διαγραφή ή αποχώρηση από εδώ και πέρα, ο κ. Καμμένος χάνει τα προνόμια που συνοδεύουν μια ΚΟ, και τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα δρουν ως ανεξάρτητοι βουλευτές.

Αυτό, μάλλον εξηγεί και το γιατί ο κ. Καμμένος, από τους 4 βουλευτές των ΑΝΕΛ πιου στηρίζουν την κυβέρνηση, επέλεξε να διαγράψει μόνο τους βουλευτές-υπουργούς, και όχι τον κ. Παπαχριστόπουλο και τον κ. Ζουράρι.

Άνοιγμα από Φωκά σε Καμμένο

Ανοικτό ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Πάνο Καμμένο, ανεβάζοντας σε αυτή την περίπτωση τη δύναμη της Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ στους έξι βουλευτές, άφησε ο ανεξάρτητος βουλευτές Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο κ. Φωκάς, μιλώντας στο Θέμα 104,6 FM, δήλωσε πρόθυμος να συνεργαστεί «με οποιονδήποτε από το δημοκρατικό τόξο αντιστέκεται στη Συμφωνία των Πρεσπών».

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Καμμένου, δίνοντάς του συγχαρητήρια για την παραίτησή του και λέγοντας ότι «είναι προς τιμήν του που παραιτήθηκε από υπουργός. Δεν βλέπουμε πολλούς υπουργούς να παραιτούνται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top