«Αντίο» Καμμένου σε κυβέρνηση με νέο σποτ και έμμεση αναφορά σε Μακεδονία

«Πιο αποφασισμένοι από ποτέ» το νέο σλόγκαν - Και νέο σήμα για ΑΝΕΛ

Το νέο τους σήμα, αλλά και το νέο τους σποτ με το σλόγκαν «πιο αποφασισμένοι» από ποτέ, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι μοιάζει να στέλνουν με το σποτ μήνυμα για «αντίο» στην κυβέρνηση.

Κεντρική θέση στο βίντεο είναι «οι κόκκινες γραμμές», με το timing να μη θεωρείται καθόλου τυχαίο και να συνδέεται με τις επικείμενες εξελίξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό.

Υπενθυμίεται ότι ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, καθώς δε δέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Θρίλερ με το μέλλον της κυβέρνησης: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση των ΑΝΕΛ

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας. Τιμούν τους προγόνους μας. Είναι η ανεξαρτησία και η δύναμή μας. Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ» επισημαίνεται στο σποτ.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή, σε ένα τετ-α-τετ που αναμένεται να είναι καθοριστικό για τον πώς θα γίνει το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που συνυπάρχουν στην κυβέρνηση από τον Ιανουάριο του 2015.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top