Η δήλωση Τσίπρα για τη βόμβα στον Σκάι

Καταδικάζει ο πολιτικός κόσμος: Τα μηνύματα των κομμάτων

«Επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία» χαρακτηρίζει ο πρωθυπουργός τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στον Σκάι τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ο κ. Τσίπρας εκφράζει τη συμπαράταστασή του στους εργαζόμενους του σταθμού και ξεκαθαρίζει πως οι δράστες δε θα πετύχουν τον στόχο τους, να τρομοκρατήσουν.

Στον Σκάι ο Μητσοτάκης: Μικρή η απόσταση ανάμεσα σε μολότοφ και βόμβα

«Η βομβιστική επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι επίθεση δειλών και σκοτεινών δυνάμεων απέναντι στην ίδια τη δημοκρατία. Δεν πρόκειται, όμως, να πετύχουν το στόχο τους. Ούτε να τρομοκρατήσουν, ούτε να αποπροσανατολίσουν. Εκφράζω την ειλικρινή μου συμπαράσταση στους δημοσιογράφους και στους εργαζόμενους του σταθμού», αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο πρωθυπουργός.

Βούτσης: Αυτονόητη η απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης

Την απερίφραστη καταδίκη του εξέφρασε και ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

«Είναι απερίφραστη και αυτονόητη η καταδίκη του γεγονότος. Η Δημοκρατία έχει πάντοτε τον τρόπο να αποτρέπει την εισβολή του φόβου και του τρόμου στο πεδίο και την εξίσωση των πολιτικών αντιπαραθέσεων, όπως οι εμπνευστές τους θα ήθελαν», δήλωσε ο κ. Βούτσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Επίθεση κατά της ελευθεροτυπίας και της ενημέρωσης

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπου κάνει λόγο για βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τοποθέτηση βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Αποτελεί μια βαθιά αντιδημοκρατική ενέργεια, που στρέφεται ενάντια στην ελευθεροτυπία και την ενημέρωση. Οι αστυνομικές αρχές πρέπει να ολοκληρώσουν τάχιστα τις έρευνές τους και οι δράστες να οδηγηθούν άμεσα στη Δικαιοσύνη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου.

Κίνημα Αλλαγής: Η Δημοκρατία και η Ενημέρωση δεν τρομοκρατούνται

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΙ. Η Δημοκρατία και η Ενημέρωση δεν τρομοκρατούνται. Η κυβέρνηση οφείλει να βρει τους δράστες και να τους στείλει στη Δικαιοσύνη. Οι εργαζόμενοι όρθιοι θα συνεχίσουν τον αγώνα της ενημέρωσης. Είμαστε στο πλευρό τους» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής για την τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ.

ΚΚΕ: Κάποιοι θέλουν να επιβληθεί κλίμα φόβου

«Οι ενέργειες αυτές είναι απόλυτα καταδικαστέες. Λειτουργούν, εκτός των άλλων, ως άλλοθι για την ένταση της καταστολής και βοηθούν αντικειμενικά εκείνους, που θέλουν να επιβληθεί κλίμα φόβου και σιγή νεκροταφείου στον λαό» τονίζεται σε ανακοίνωση του ΚΚΕ για την έκρηξη βόμβας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ποτάμι: Είναι επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας

«Η βομβιστική επίθεση εναντίον Μέσων Ενημέρωσης είναι επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας. Είναι καθήκον όλων των δημοκρατικών δυνάμεων να καταδικάσουν την επίθεση, επισημαίνοντας ότι η τρομοκρατία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

«Οι αρχές πρέπει να ανακαλύψουν τους ενόχους και όλοι πρέπει να απομονώσουμε τις ακραίες φωνές και να ενισχύσουμε το κλίμα διαλόγου αποφεύγοντας την ακραία πόλωση και τη στοχοποίηση ανθρώπων και Μέσων», καταλήγει.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top