Στον Σκάι ο Μητσοτάκης: Μικρή η απόσταση ανάμεσα σε μολότοφ και βόμβα

«Εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών - Να αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους»

«Η Δημοκρατία και η πολυφωνία δε φιμώνονται» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις εγκαταστάσεις του Σκάι, τις οποίες επισκέφτηκε για να για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού και της Καθημερινής, μετά τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για «τοξικό πολιτικό κλίμα», που διαμορφώνεται με ευθύνη της κυβέρνησης, ενώ υποστήριξε πως πρέπει να πέσουν οι τόνοι: «Να μη ρίξουμε άλλο νερό στον μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε επιτέλους τους αρμόδιους να κάνουν τη δουλειά τους».

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία» δήλωσε και πρόσθεσε πως «αυτή η ανοχή στη βία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, όταν γίνεται διαχωρισμός με πολιτικά και ιδεολογικά κριτήρια μεταξύ καλής και κακής βίας, τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε πως εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών και σημείωσε με έμφαση πως «η απόσταση που χωρίζει μία μολότοφ από ένα καλάσνικοφ, μία βαριοπούλα από μία βόμβα, δεν είναι δυστυχώς μεγάλη».

«Είναι ώρα να αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους. Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση. Ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους, ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ας δούμε πως θα τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top