Ποια κίνηση ετοιμάζει ο Ράμα για να διώξει τους Έλληνες από την Αλβανία!

Ποιον Νόμο θα αλλάξει εις βάρος των Βορειοηπειρωτών

Νέο χτύπημα στον πολύπαθο Ελληνισμό της Αλβανίας ετοιμάζει ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας  Έντι Ράμα, όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Όπως ανέφερε ο Ράμα δρομολογεί την κατάργηση νόμου του 1991, με τον οποίο έγινε, στη μετα- Χότζα εποχή, η διανομή της γης.

Mε βάση τον νόμο αυτόν έχει ή διεκδικεί η μειονότητα τίτλους ιδιοκτησίας.  «Αν τον ακυρώσει δεν θα έχουν τίποτα. Θα τους τα πάρουν όλα και θα κοπεί και ο τελευταίος δεσμός που έχουν με τη Βόρειο Ήπειρο» τόνισε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Star, ενώ υπενθύμισε ότι μέχρι τη δολοφονία Κατσίφα ο Ράμα  βρισκόταν σε μια υπόγεια συνεννόηση με την Αθήνα για να μην πειράξει άλλο τις μειονοτικές περιουσίες.

Κατέληξε στην αναφορά της στο ίδιο ζήτημα η Κ. Μακρή: 
  
«Τώρα ο Ράμα τα κλωτσάει όλα και βεβαίως δεν περνάει απαρατήρητο ότι την ίδια ώρα που το κάνει αυτό συναντιέται μυστικά με τον Ερντογάν, πριν από τέσσερις ημέρες, ανήμερα στο μνημόσυνο Κατσίφα, σε ένα ταξίδι -  αστραπή στην Άγκυρα». 

Όπως επίσης επισήμανε,  η Αθήνα  θα ενημερώσει τις Βρυξέλλες και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και φυσικά μπαίνει στη βαθιά κατάψυξη η «μεγάλη συμφωνία»  με την Αλβανία.  
 

Οργή στη Χειμάρρα: «Η Αλβανία μου παίρνει την περιουσία»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top