Απάντηση Τατσόπουλου στον Τσίπρα για το «απολειφάδι»

«Όταν έκανα τη διαβόητη δήλωση για τη “μισή Αθήνα” ανήκα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πέτρος Τατσόπουλος Αλέξης Τσίπρας

Με ανάρτησή του στο facebook απάντησε ο συγγραφέας  και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στις  επόμενες εκλογές Πέτρος Τατσόπουλος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον χαρακτήρισε «απολειφάδι» στη Βουλή (αναφερόμενος και στη γνωστή του δήλωση ότι «έχει πάει με τη μισή Αθήνα») κατά τη διάρκεια της λεκτικής του αντιπαράθεσης με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Ντροπή σου! - Εσύ ντροπή σου!»: Νέος καβγάς Τσίπρα-Μητσοτάκη στη Βουλή

«Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη "δήλωση" για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα "δήλωση" δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν... δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα» απάντησε  κ. Τατσόπουλος. 

Καταλήγοντας, αναφέρει επίσης  στην ανάρτησή του: 

«Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top