Υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας θα είναι ο Μητσοτάκης

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα: Είναι υποκριτής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση της ΝΔ στο Ίλιον

Την υποψηφιότητά του στον Δυτικό Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε νομαρχιακή συνέλευση της  ΝΟΔΕ Β5 της ΝΔ στο Ίλιον.

«Η καρδιά της ΝΔ χτυπά πάντα πιο δυνατά εδώ στα δυτικά. Μπορεί σήμερα να είμαι πρόεδρος της ΝΔ και με τη δική σας ψήφο, αλλά στην καρδιά μου είμαι και θα είμαι πάντα βουλευτής Β' Αθηνών, της δυτικής Αθήνας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος ευχήθηκε «να γίνουν οι εκλογές μια ώρα αρχύτερα» και «να διώξουμε το συντομότερο τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος από τη μεταπολίτευση και μετά».

Παράλληλα, επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα: «Είχε το θράσος να μου πει ότι δεν έχει κλούβες στο σπίτι του. Σήμερα άτομα με αναπηρία πήγαν να διαδηλώσουν και η Ηρώδου Αττικού ήταν κλειστή με κλούβες των ΜΑΤ. Αυτός είναι ο υποκριτής Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος προσποιείται ότι είναι κοντά στην κοινωνία».

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο Σκοπιανό: «Πριν λίγες ώρες ο κ. Ζάεφ μίλησε για την ανάγκη να διδάσκεται δήθεν η μακεδονική γλώσσα στην Ελλάδα. Όταν είπαμε ότι δεν εκχωρούμε μακεδονική γλώσσα και εθνότητα, αυτό εννοούσαμε. Η ΝΔ είναι και θα είναι απέναντι σε αυτή τη συμφωνία».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στα θέματα της ασφάλειας, υπογραμμίζοντας για άλλη μία φορά πως το άσυλο στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top