"Φαρμάκι" Ερντογάν κατά της Ελλάδας και νέες απειλές

Η ελληνική απάντηση με τη «Μέδουσα» μαζί με Κύπρο και Αίγυπτο

Ο Ερντογάν θυμήθηκε ξανά τους Τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας και έσταξε νέο «φαρμάκι» κατά της Ελλάδας.

«Καμία χώρα δεν έχει δικαίωμα να μιλά για Δημοκρατία, όταν κάνει κορώνα στο κεφάλι της τους γκιουλενιστές που είχαν εμπλακεί στην απόπειρα πραξικοπήματος. Αυτό δεν είναι διεκδίκηση δικαιωμάτων ή ελευθερία, αλλά αγάπη της τρομοκρατίας, λατρεία των τρομοκρατών» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ελλάδας.   

Από κοντά σιγοντάρισε και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος δήλωσε:    «Ο λαός θεωρεί απαράδεκτο,  ειδικά όταν κάποιες χώρες-μέλη της Ε.Ε. χορηγούν άσυλο σε γκιουλενιστές». 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ "ΞΗΛΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ

Οι Τούρκοι όταν δεν «ξηλώνουν» πρέσβεις, όπως αυτήν στην Ουγκάντα, επειδή φόρεσε  αρχαιοελληνική στολή, συνεχίζουν να προκαλούν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, παίζοντας με τα νεύρα Ελλήνων και Κυπρίων.

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ 

 «Θα απαντήσουμε άμεσα σε οτιδήποτε. Δεν υποχωρούμε ούτε ένα βήμα» δήλωσε πρόεδρος της τουρκικής Βουλής Μπιναλί Γιλντιρίμ.   

«Οι πολεμικές δηλώσεις και οι ρητορικές της έντασης δεν βοηθούν, παρά μόνο τορπιλίζουν το Κυπριακό» σχολίασε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος  Πρόδρομος Προδρόμου. 

 "ΜΕΔΟΥΣΑ" ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Αύριο ξεκινά στο Κρητικό Πέλαγος  η μεγάλη αεροναυτική άσκηση «ΜΕΔΟΥΣΑ», με τη συμμετοχή πλοίων και αεροσκαφών από Ελλάδα και Αίγυπτο, με τη συμμετοχή και κυπριακών δυνάμεων, στέλνοντας σαφή μηνύματα στην Άγκυρα.

Παράλληλα, αυτές τις μέρες γίνονται εντυπωσιακές βολές αρμάτων Μάχης, Πυροβολικού και ελικοπτέρων σε πεδία Βολής της Θράκης, του Λιτοχώρου και των Μεγάρων.
  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top